12.3.2018

Pieni yhteenveto - osa 2

Suomen satavuotiasta itsenäisyyttä juhlittiin Suomen suurlähetystössä 6.12. Odotukset oli korkealla, mutta tämäkin itsenäisyyspäiväjuhla oli samanlainen kun kaikki muutkin; baari auki noin puolitoista tuntia, ja koko juhlat kesti vain kolmisen tuntia. Huoh. 

Mekko on tummansininen, vaikka kuvassa mustalta näyttääkin

Suomen suurlähettiläs ja Riadin kuvernööri, Prinssi Faisal bin Bandar (kuva on kaverin ottama ja pöllin sen Facebookista....)

Onneksi sai silti taas suomiherkkuja

Hanna kävi Suomessa juuri ennen joulua ja toi mukanaan herkkuja, ja mä leivoin mm elämäni ensimmäiset karjalanpiirakat. Ei ne ihan onnistunut ulkonäöllisesti, mutta maku oli hyvä! Jouluaattoa vietettiin Hannan kanssa kaksistaan, mun aamuvuoron jälkeen, ennen Hannan yövuoroa...

Tilasin upean kukka-asetelman mun työkaverilta Yen Yongilta, joka opiskelee kukka alaa

Uudenvuoden viikonloppuna me mentiin taas Hannan ja kaveriporukan kanssa yöpymään aavikolle. Ja voi että oli yöllä kylmä! Ei tullut kyllä paljon nukuttua. Mutta muuten oli kyllä taas ihan huippu mukava reissu.Tammikuussa käytiin maailman suurimmilla kamelifestivaaleilla, jossa saatiin paljon tietoa kameleista, ja nähtiin myös mm maailman korkein kameli. Suomalaisen Lauran Blue Abaya-blogissa englanniksi juttu festivaaleilta.

Kamelitaidetta


Maailman korkein kameli

Tammikuun lopulla mentiin Helin kanssa parin viikon lomalle Sri Lankaan ja Abu Dhabiin. Ihana reissu ja Sri Lanka oli kiva maa, tykkäsin.

Koska hinta ei ollut paha, lensin business luokassa reilun viiden tunnin yölennon Sri Lankaan. Kiva kokemus!Pitkäaikainen haave toteutui, kun pääsin valassafarille, ja nähtiin monta sinivalasta!

Abu Dhabin suurmoskeija on upea ja vaikuttava

Käytiin myös bussilla päiväreissulla Dubaissa

Abu Dhabissa kävin myös kampaajalla, jossa libanonilainen stylisti teki mulle todella kivat hiukset!

Olen pitkään miettinyt että ennen täältä lähtöä ostan arabialaisen maton. Kun työkaveri, joka on jo ostanut muutaman maton, oli menossa taas matto soukiin, menin mukaan, aikeissa vain katsella mattoja... Niinpä... Maksoin sitten käsirahan matosta, joka ei ollut juuri semmoinen jonka halusin, mutta mistä kyllä tykkään, ja saan vaihtaa toiseen, jos muutan mieleni. Matto on silkkimatto Itä Turkmenistanista. 


2 kommenttia:

  1. Onpa kiva kuulla kuulumisiasi kuvien kera pitkasta aikaa! Sri Lankan reissusta juttua odotellessa. Meillä oli pienimuotoiset 100v. juhlat Suomen kunniaksi silla oma kunniakonsulimme ei jarjesta yhtaan mitaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä harmi että ei edes 100 vuotis juhliin järjestetty mitään.

      Poista