11.11.2017

Yöpyminen aavikolla


Viime perjantaina Hanna ja minä mentiin muutaman tutun kanssa yöpymään aavikolle. Tavattiin ensin suurempi vaellusryhmä yhdessä hotellissa, sitten ajettiin parin tunnin matkan päähän punaiselle aavikolle.

Hotelli


Abayat pois!


Me jäätiin kaksi kertaa jumiin hiekkaan

Niin jäi tämäkin...kuten moni muukin


Kamelikaravaani, harmi että unohdin mun kunnon kameran kotiin, enkä saanut parempaa kuvaaSuurin osa lähti tarpomaan syvään hiekkaan, mutta mun selkä reistailee edelleen, ja kunto on tällä hetkellä tosi huono, joten jäin dyynille istumaan ja katselemaan auringonlaskua.


Yöpymään jäi vain meidän oma pieni porukka, muut lähti barbeque-illallisen jälkeenMun ja Hannan, väliseinällinen "luksusteltta". Kun en pienempää siihen hätään löytänyt...

Vaahtokarkkien paistoa

Tuuli aika kovaa...

Perjantaina tuuli jonkin verran, mutta lauantaina aamupalan aikaan alkoi tuulla niin kovaa että hiekka pöllysi. Äkkiä teltat kasaan, jo ka oli tuulessa tosi hankalaa, ja kotia päin. Kun kävin kotona suihkussa jäi suihkukaapin pohjalle iso kasa punaista hiekkaa!

Lauantai-iltana saatiin vielä uutisia että Jemen oli ampunut ballistisen ohjuksen Riadiin. Onneksi se torjuttiin amerikkalaisilla Patriot-torjuntaohjuksilla, juuri ennen kuin se osui lentokenttään, eikä kukaan loukkaantunut. Jemenistä ammuttiin ohjuksia Riadiin touko- ja syyskuussakin, mutta ne torjuttiin parin sadan kilometrin päässä Riadista. Ja nyt Libanonin suunnallakin tapahtuu, saas nähdä että tuleeko pian oikein iso sota... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti