19.11.2017

Päivä Seattlessa

Seattleen saavuin sunnuntai-iltana. Menin illalliselle hotellin parkkipaikalla sijaitsevaan grilliravintolaan. Ja koska en ollut vielä valmis päästämään irti ihanasta Alaskasta, tilasin fish and chips alaskalaisella, oluella kuorrutetulla turskalla. Hyvää oli!


Seuraavana aamuna otin hotellin ilmaisen kyydin noin puolen kilometrin päässä sijaitsevalle valtavalle kentälle, ja sieltä junan Seattlen keskustaan.


Ensin menin Space Needleen. Sieltä oli upeat näkymät kaupungille, mutta valitettavasti rankkojen metsäpalojen takia Mt Rainier vuori ei näkynyt.


Tätä helikopterin laskeutumispaikkaa käytettiin Greyn Anatomia sarjassa!

Space Needlestä kävelin Pike Place Marketille. Ja avaran Alaskan jälkeen turistien määrä oli aivan järkyttävä, niitä oli erityisen paljon, koska oli Labor Day, työväen vapaapäivä. Myös Seattlen (ja koko maailman) ensimmäiseen Starbucks-kahvilaan oli ihan älytön jono...

Kävelin sitten vain ympäri kaupunkia. Kävin muunmuassa katsastamassa klubin, nykyisen hotellin, jossa Nirvana ensi kerran soitti Smells Like Teen Spiritin. Pitäähän Seattlessa jotain grungeakin katsastaa. Hotellin vastapäätä kadun varressa oli kymmeniä kodittomien telttoja. Muutenkin alue oli semmoinen että äkkiä pois!

Purukumiseinä... Ei voi ymmärtää...

Tykkäsin kyllä kovin Seattlesta kaupunkina, ja olisin mielelläni viettänyt siellä enemmänkin aikaa. Ja käynyt valaita katsomassa!

Punainen kuu, ilmeisesti metsäpalojen takia. Kun lensin Seattlesta Atlantaan tuli koneen sisälle nousun jälkeen aika vahva savun haju.


2 kommenttia:

 1. Hiljaista on blogissa... mitä kuuluu? Säännöllisesti käyn katselemassa, harvemmin kommentoin.

  Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elossa ollaan, ei ole vaan kiinnostanut kirjoitella, mut pian on taas postauksia tulossa 😊

   Poista