16.11.2017

Alaskan Reissu - Viikonloppu Anchoragessa

Perjantaina käytiin asioilla, tai pojat kävi (Anchorage on paljon isompi kuin Fairbanks), ja mä roikuin mukana.
Isänmaallisia kukkia kaupassa


Kun palattiin talolle kävin lenkillä ja kuvasin naapurustoa.
Muutaman korttelin päässä oli trailer park.En muista kirjoitinko jo siitä, mutta talot Alaskassa on paljon kalliimpia kuin Lower 48, eli Alaskan alapuolisessa USAssa. Luulisi että olisi toisin päin, mutta näin ei ole, ja sen takia varmasti talo kanta näytti paljon köyhemmältä ja kämäisemmältä, varsinkin Fairbanksissa.

Illalla mentiin baariin katsomaan upeaa Drag-showta.Seuraavana päivänä mentiin keltaisella koulubussilla bussiretkelle, baariin. Ajettiin puolisen tuntia lahtea pitkin ja maisemat olivat upeat.


Kippis! Jello-shotti

Me grillattiin baarin terassilla, mutta koska Paula oli tehnyt valtavan aamupalan, en jaksanut syödä mitään. Lähdin kävelylle tien toiselle puolelle.


En nähnyt valkovalaita
Mutta sensijaan lohia jotka kutivat, ja myös kuolivat. Kun palasin baariin kertoivat kaverit että se joenranta olisi ollut oiva paikka tavata karhu... Onneksi se oli niin lähellä tietä, että en tavannut!

Illalla mentiin taas baariin, mutta mä palasin kotiin nukkumaan aika pian, eihän tämmöinen vanha jaksa enää montaa päivää putkeen. 

Seuraavana päivänä oli vielä tapahtumassa kruunajaiset, mutta mä lensin Seattleen, enkä päässyt katsomaan niitä. Mutta, ennen lähtöä sain kokeilla Paulan kruunua, Paula on ollut Empress of Imperial Court of Alaska.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti