8.7.2017

Niinhän siinä sitten kävi...

Pari viikkoa sitten Matt ilmoitti mulle että suhde on ohi. Että hän ei pysty. Ei mitään muita selityksiä kuin että on ollut todella rankat viikot, niin työ kuin perhekin ongelmia. Matt joutui lähtemään uudesta työstään vain parin päivän kuluttua, itsestä riippumattomista syistä, ja sai sensijaan töitä Etelä-Koreasta.

Että se siitä sitten. Nyt olen viisi viikkoa kissavahtina vajaalle parikymppiselle Tsitsu kissalle. Kissan jonka tunnen jo vuodesta 2001, kun olin ensimmäistä kertaa Saudeissa ja kissa kuului (ja kuuluu edelleen) suomalaiselle, silloiselle kämppikselleni.


Tänään viimeinen lomapäivä, huomenna töihin. Lomapostauksia tulee pian. Ihanaa, mutta aivan liian kiireista, ja kylmää, oli taas Suomessa.

6 kommenttia:

  1. :( tämän onnen olisin sinulle niin suonut... Mutta nenä pystyyn ja uusia tuulia haistelemaan Soile. Ei sitä tiedä mitä elämällä on tarjolla tulevaisuudessa. Isot halit.

    VastaaPoista
  2. Voihan, vaikkei siltä ehkä juuri tunnu niin asioilla on joskus vaan tarkoitus mennä niin, ehkä tulevaisuus näyttää miksi näin. Tsemppiä sinulle!

    VastaaPoista