16.4.2017

Pääsiäisen viettoa

Yksi Mattin parhaista kavereista, Brandon, muutti Saudeihin reilu kuukausi sitten. Ne oli työskennellyt yhdessä Afganistanissa, Matt houkutteli Brandonin tänne (jonka tulo kesti, piti tulla jo marraskuussa) ja pyysi Brandonia kämppikseksi, ettei sen tarvitsisi asua jonkun tuntemattoman kanssa.

Mattin compound sateen jälkeen

Kun Brandon saapu, muutti ne parin päivän kuluttua viereiselle compoundille (joka on myös heidän firman työntekijöille). Kämpät on remontoituja, ja yhden olohuoneen sijaan, jokaisen makuhuoneen yhteydessä on oma olohuone (ja kylpyhuone). Lisäksi on vielä yhteinen ruokailu/olohuone. Makkareita on kolme, mutta kolmas "kämppä" toimii niillä pyykinkuivaushuoneena ja varastona. 

Mattin olohuonetta

Tämä kämppä toimii siis paljon paremmin, kun minäkin olen kuvioissa joka viikonloppu. Muutenkin kämppä on kivempi, ainoa miinus on tosi pieni keittiö.Brandon osti pari viikkoa sitten kunnon grillin, ja päätettiin perjantaina juhlistaa pääsiäistä grillaamalla pihvejä. Kylään kutsuttiin poikien pomo, joka oli myös ollut heidän pomo Afganistanissa (ja houkutteli Mattin tänne, onneksi!!!), Hanna ja Moira. 


Tilasin ihanan kukka-asetelman työkaverin kautta, täällä kun nuo kukat on paljon halvempia, ja lisäsin siihen muutaman Suomesta tuodun tipun. Asetelman hinta oli muuten 200 SAR, eli n 50€!


Brandon hoiti grillaamisen, mä tein lohkoperunoita, uunijuureksia ja kanttarellikastiketta (toin viimekesänä kanttarelleja Suomesta). Ja pikapashaa. Lisäksi jälkiruuaksi oli kakkua ja piirakkaa.


Tänne on todellakin tullut jo kesä. Istuttiin iltaa naapurin grillipaikalla (joka oli lomalla), vielä klo 1930 aikaan lämpötila oli 36c... Viiniin piti taas lisäillä jäitä, kun se lämpeni liian nopeasti!


Mukavaa pääsiäisen jatkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti