9.3.2017

Bali osa 3

Valentine's Dayn iltana me käveltiin auringonlaskun aikaan rannan kautta kaupunkiin syömään. Rannalla oli monta pientä romanttista pöytää!
Kositaankohan tässä myöhemmin...?


Syötiin illallinen sushiravintolassa. Sushit oli tosi herkullisia, todellakin hintansa väärti!


Jälkiruuat syötiin Cold Stone-jäätelöravintolassa.


Seuraavana päivänä meidän hotellilla oli ilmainen cocktailtilaisuus. Vähän vastahakoisesti mentiin, kun oltiin lupauduttu. Mutta, se olikin kiva tilaisuus. Henkilökunta esittäytyi, drinkkejä sai enemmän kuin yhden, oli mm herkullista ruokaa, tanssiesitys, hedelmänkaiverrusta, oluenjuontikilpailu, mihin mut vedettiin mukaan, ja hävisin, sekä tietokilpailu, jossa voitin meille illallisen seuraavana iltana!Suoraan altaalta, märkä uimapuku mekon alla...

Mun palkinto oli kolmen ruokalajin illallinen kahdelle; alkukeitto, pääruoka ja jäätelöä jälkiruuaksi. Paljon syötävää ja hyvää oli!


Viimeisenä päivänä meidän piti lähteä yhdelle toiselle rannalle lounaalle ja kiertelemään, mutta satoi kaatamalla suurimman osaa päivää. Mä kävin sensijaan hotellin spassa kahden tunnin hieronta-kuorintasessiossa, missä mm mun päälle levitettiin jugurttia...

Viikko meni tosi nopsaa. Loma oli kiva, mutta koska oltiin Kutalla, Balin likaisimmalla rannalla, ei loma todellakaan vetänyt vertoja Thaimaan reissuille. Halpaa oli, ja ihmiset todella ystävällisiä. Hieronnassa käytiin lähes päivittäin, kuten Thaimaassakin. Onpahan koettu, mutta ensikerralla mielummin takaisin Filippiineille tai Thaimaahan. (Tai toki Kambodjaan, Vietnamiin tai Malesiaan, joissa en ole vielä käynyt!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti