3.2.2017

Vuodenalun kuulumisia

Edellisestä postauksesta on jo pari viikkoa, joten tuntui että pitäs taas kirjoitella jotain. Eli, kirjoittelenpa vaikka sitten viimeisen kuukauden kuulumisia.


Saavuin Suomesta takaisin Saudeihin 29,12, kuten Mattkin, joka oli ollut kuukauden USAssa lomalla. Uudenvuodenaatto oli lauantaina, eli seuraava päivä olisi työpäivä. Ei siis vietetty mitenkään erkoisesti, mutta katsottiin YouTubesta "Illallinen Yhdelle" joka on ollut mulle jo vuosikaudet uudenvuodenaaton traditio. Matt ei ollut sitä aikasemmin nähnyt.

Tammi-helmikuu on täällä kylmintä aikaa, ja vaikka aurinko paistaa ja päivällä on kohtalaisen lämmintä, voi lämpötila yöllä laskea jopa nollaan. Aamut voivat siis olla todella kylmiä, mutta kun tulee töistä on lämpötila ihan siedettävä. 


Ja kun ulkona on kylmä, on myös sisällä kylmä... Onneksi sain Heliltä joululahjaksi taas ihanat villasukat!

Käytiin IKEAssa ostamassa muutama sisutusjuttu ja muuta tarvittavaa, sekä tietty mulle herkkuja IKEAn ruokakaupasta. Matt yrittää esittää että se olis muka pakotettu mukaan, vaikka itsekin halus!

Meidän sairaalassa oli urologian konferenssi, ja kerrankin meillä ei ollut yhtään leikkausta ja päästiin kaikki osallistumaan. Mutta niin vain jouduttiin yksi kerralla palata osastolle auttamaan muihin saleihin. Kyllä otti päähän!

Osallitstujia ei ihan hirveästi ollut...

Ilmastointi pauhasi täysillä ja olin ihan jäässä!

Mutta saatiin silti osallistua herkulliseen lounasbuffeeseen


Ja ruuasta puheenollen, pari viikkoa sitten oltiin yhden toisen sairaalan suomalaisen hoitajan läksiäisissä Four Seasons Hotellissa mahtavalla brunssilla. Seura oli ihan huippua, tuli todellakin naurettua vatsalihakset kipeiksi, ja ruoka tietysti herkullista, ja aivan liian runsasta. Mun lempparibrunssi on silti Ritz-Carlton hotellissa.Sitten teinkin neljä kahdentoista tunnin työvuoropäivää putkeen, Päivät oli kiireisiä, käytiin muunmuassa tekemässä teho-osastolla pikalaparotomia, ja torstaina, ensimmäisenä vapaapäivänä, olinkin ihan poikki. Päivän aloitin kuitenkin suomiherkku-aamupalalalla.


Eilen kävin pitkästä aikaan juhlimassa. Vietettiin kolmen kaverin synttäreitä ja yhden polttareita. Oli tosi kiva päästä taas vähän tuulettumaan ja nähdä paljon työkavereita työpaikan ulkopuolellakin. 

Hannan ja Moiran kanssa


Tämä viikonloppu onkin ollut toistaiseksi kylmin, yölämpötila läheni nollaa, ja oltiin ihan jäässä kun käveltiin noin sata metriä asuinalueen portilta juhlapaikalle ja yöllä takaisin. Onneksi pääsen ensiviikonloppuna Balille viikon lomalle lämpimään!


Matt on sairas ja olen viettänyt tämän päivän kotosalla. Ostin jonkin aikaa sitten tämmöiset pienet, pattereilla toimivat lamput mun kaapiston alapuolelle, ja tänään kokkasin ensimmäistä kertaa lisävalojen kanssa. Mikä ero! Kun keittiö on muutenkin minimaalinen niin sen pimeys on myös ärsyttänyt tosi paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti