26.2.2017

Puolivuotispäivä

Perjantaina vietettiin Mattin kanssa puolivuotispäivää, ja myöhästynyttä Valentine's Daytä. Mentiin japanilaiseen Benihana-ravintolaan syömään teppanyakia, eli kokki paistaa ruuan ruokailijoiden edessä.


Ja kerrankin ei haitannut tämä saudien ainainen miesten ja naisten erottelu, ja naisten piilottelu, yleensä teppanyaki-ravintoloissa on yksi tai kaksi hibachi-grilliä, ja grillin ympärillä istuu paljon porukkaa. Mutta täällä Saudeissa ravintolassa on monta pientä huonetta, joissa jokaisessa on oma grilli. Meidän grillin ympärillä oli 7 tuolia, mutta oltiin siis ihan kaksistaan. Kokki kokkasi vain meille kahdelle. Intiimi ja kiva kokemus.Ensin tilattiin juomat ja sushia alkupalaksi. Pääruokaan kuului lihan (mulle tonnikalaa), riisin ja kasvisten lisäksi alkukeitto, salaatti ja pari sushirullaa. Kun oltiin syöty keitto ja salaatti tuli kokki paikalle, ja temppuili ensin heittelemällä paistinlastoja ilmassa.


Riisin joukkoon tuli kanamunia, ja kokki temppuili myös niiden kanssa. Mutta ei mennyt ihan putkeen...


 Lopuksi kokki kasasi riisin sydämen muotoon (tietämättä että me mitään vietettiin).


Ruoka oli todella hyvää ja seura tietenkin mitä parasta, aivan huippu lounas. Onneksi oltiin paikalla heti klo 1300 jälkeen, jolloin ravintola aukesi, sillä kun lähdettiin oli jo jonkinverran jonoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti