22.2.2017

Bali osa 1

Kaksi viikkoa sitten, torstai aamuna klo 0400, lähti lento Dubaihin, ja sieltä jatkoin lyhyen vaihdon jälkeen matkaa Balille. Lento Dubaihin kesti reilun tunnin, Dubaista Balille noin kahdeksan tuntia.

Kyllähän se aika kului elokuvia katsellessa...

Perillä Balilla, Kuta Beachillä, odotti Heli, joka oli lomaillut siellä jo viikon. Meidän hotelli, Rama Beach Resort and Villas, oli tosi kiva, huone mukava, allas-alue hyvä ja henkilökunta ystävällistä.

Mun ensimmäisenä päivänä suunnattiin altaalle. Viikon aikana satoi ja paistoi, onhan nyt sadeaika. Onneksi eniten satoi vain yöllä.


Mun lempiruokaa oli kana-satay maapähkinäkastikkeella. Parempaa kuin Thaimaassa, koska siellä yleensä aika tulista. Muuten tykkäsin kyllä enemmän thai-ruuasta. 


Ensimmäisenä iltana piti hotellin ravintolassa olla balilainen ilta; elävää musiikkia, grilliruoka buffet ja balilaista tanssia. Mutta koska meitä osallistujia oli vain neljä, saatiin me vain valmiit ateriakokonaisuudet, jossa oli kyllä todella paljon syötävää, eikä tanssiakaan ollut...


Pieniä putiikkeja ja myyntipisteitä oli joka paikassa, ja myyjät oli aika ärsyttäviä, pakolla yrittivät myydä, eivät usko yhdestä kerrasta kuten yleensä Thaimaassa. Mutta eivät silti vetäneet kädesta ym, kuten Goalla!


Rannalla ei käyty uimassa, Kutan ranta on hyvin likainen ja roskainen. Todella outoa, kun silti elävät turismista. Mutta kyllä me oluella käytiin rannalla, jääkylmääkin sai!Patsaita, temppeleitä (niin hindu kuin buddistikin) ja koristeellisia portteja oli paljon


Hotellilla oli joka päivä erillaiset asetelmat näissä altaissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti