8.1.2017

Joululoma Suomessa

Vietin kaksitoista päivää Suomessa. Oli kylmää, märkää ja pimeää - aurinko paistoi päivänä jolloin saavuin ja lähtöä edellisenä päivänä. Hui, en tiedä pystyisinkö enää sopeutumaan Suomen talveen...

Mutta loma oli ihana, kiireinen mutta myös rentouttava. Tuli syötyä erittäin hyvin, saunottua ja vietettyä aikaa ystävien ja perheen kanssa. Ja sain myös miljoona asiaa hoidettua, kampaajasta hammaslääkäriin ym.


Kun saavuin Suomeen menin samantien Helin luo saunomaan ja kokeilimme myös uutta Glöet glögikuoharia. Toiset tykkää, toiset ei. Minä tykkäsin, mutta ei sitä voi paria lasia enempää juoda.

Seuraavana päivänä mentiin perinteiselle jouluristeilylle. Se sattui olemaan Bassoradion teemaristeily...juu, ei kyllä ollut meidän makuun musiikki...Helsingissä kävin katselemassa upeita jouluvaloja ja kävin myös Tuomaan joulumarkkoinoilla joulutunnelmaa etsimässä.Helillä olin yhteensä kolme yötä, viimeisenä iltana tehtiin raclettea.


Aatonaattona kävin joulusaunassa, kun kinkku paistui uunissa. Saunassa oli mukana perinteisesti makkarat kiukaalla.


Jouluaattona mentiin äidin kanssa siskolle. Sain syöttää siskon hepoille rosollista ylijääneet porkkanat.Yöpala 

Joulun jälkeen käytiin kahden englantiaikaisen työkaverin kanssa HAMissa (Helsinki Art Museum) katsomassa japanilaisen Yayoi Kusaman näyttely. Näyttely oli erilainen ja hyvin mielenkiintoinen.

Taiteilija itse

Suosittelen näyttelyä, jos et ole vielä käynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti