6.11.2016

Palkka pieneni

Niin siinä sitten kävi, että saatiin sittenkin 500 SAR (n 120€) palkan alennus. Meillä jotka on töissä critical care (tehot, päivystys, leikkurit ym) ollaan saatu 500-1500 SAR lisän, riippuen osastosta. Nyt siis meidän lisä tiputettiin 1000 SARiin, jotkut menettivät koko lisänsä. Eikä tästä ilmoitettu etukäteen! 

Eletään siis hyvin epävarmoja aikoja. Potkuja on annettu naurettavista syistä, ilman varoituksia, hoitajia on siirretty omalta osastolta toisille osastoille, joidenkin työsopimuksia ei ole uusittu, eikä kukaan tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi. 


Ennen on aina saanut sopimuksen uusimisen yhteydessä pienen palkankorotuksen, kunhan on täyttänyt tietyt kriteerit, on mm pitänyt tehdä jotain erikoisprojekteja, pitänyt opetus-session tai tehnyt virallisen parannusehdotuksen. Nyt kuulemma ei saa enää sitä pientä palkankorotustakaan, eipä paljon huvita tehdä mitään ekstraakaan...


Eikä sekään toki ole varmaa että jäikö palkan vähennys tähän, tai poistetaanko bonukset mitä saadaan joka vuosi sopimuksen päättyessä, "irtisanoutumisrahat" (severance pay) tai jotain muuta. Se mikä on varmaa on että arvonlisävero tulee ruokiin vuonna 2018. Että en mä täällä kyllä enää kahta vuotta kauemmin viihdy. Eikä varmaaan viihdy moni muukaan, varsinkin jos vielä menetetään rahoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti