17.10.2016

Huhuja ja spekulointeja

Täällä Saudeissa on aina tuhlattu rahaa, kun öljyä on ollut niin rahaa on riittänyt. Paljon muita tuloja maalla ei sitten olekaan, esimerkiksi turismiahan täällä ei ole.

Nyt kun raakaöljyn hinta on laskenut on myös Saudeissa alkanut säästökuuri. Myös meillä sairaalassa. Onneksi. Kaikenmaailman tuhlaaminen on ollut ihan älytöntä! Myös edelleen jatkuva sota Jemeni-kapinallisia vastaan maksaa maltaita.

Itsegrillattuja hampurilaisia (pihvit vielä grillissä) ja viimeinen paketti tukikohdasta tuotua pekonia...

Hallituksen työntekijöiden palkkoja laskettiin ja se on tietysti lisännyt huhuja ja spekulointeja meidänkin palkkojen laskusta. 

Verojahan täällä ei makseta, eikä ole arvonlisäveroa. ALV on ilmeisesti tulossa 2018, kaikki muu on toistaiseksi vain huhuja ja spekulointia.

...ja kunnon pekoniaamupala

Pari viikkoa sitten meidän osastonhoitaja sanoi että meidän ei kannata olla huolissaan, meidän sairaala on varmaan viimeinen johon "kosketaan". Sairaala on pääasiassa kuninkaallisten rahoittama (ja siksi myös heitä on täällä todella paljon potilaina). Ja tämä on myös rankattu lähi-idän parhaaksi sairaalaksi (!!!)...

"Hogtoberfest"-bileet kaverin luona diplomaattialueella, tarjolla aitojen juomien lisäksi myös sianlihaa

Toisesta sairaalasta kantautui huhuja että heiltä vähennetään 15% palkasta kattamaan mm vuokraa. Ja että satoja hoitajia oli joukkoirtisanoutunut. Siellä oli jopa kiertänyt kuva väärennetystä muistiosta jossa näin ilmoitettiin. Ei pitänyt paikkansa.

Laittomuuksia tekemässä, valmista 40 päivän kuluttua...


Mä en ole huolissani. Tapahtui mitä tahansa olen täällä joka tapauksessa sopimuksen loppuun, eli seuraavaan elokuuhun. Ja luultavasti myös vielä sen jälkeen vuoden. Ja en usko että meiltä alennetaan palkkoja. Koska jos niin tehdään se todellakin johtaa joukkoirtisanoutumisiin. Tämän maan vetovoima on vain ja ainoastaan verovapaa palkka ja ilmainen asuminen. Jos tulot laskee, miksi täällä kannattaisi "kärsiä". Mutta miten sitten käy sairaalan, kun esimerkiksi meidän leikkausosaston noin 140 hoitajasta ehkä noin 20 on Saudeja...?

Täällä laittomuuksia esittävät kuvat eivät tietenkään mitenkään liity postaukseen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti