20.9.2016

Safari Akageran kansallispuistossa

Sunnuntaina oli taas herätys klo 0500. Aamupalan jälkeen lähdettiin safarille. Ajettiin pari tuntia, jonka aikana nähtiin mm gaselleja, apinoita, paviaaneja, pahkasikoja, virtahepoja ja puhveleita.Pysähdyttiin aidatulla leirintäalueella vessassa. Tämä on näppärä. Oli siellä muutama seurue ihan tavallisissa teltoissakin

Sitten yks kaks nähtiin ensimmäiset seeprat.

Ja reilun puolen tunnin kuluttua nähtiin vihdoin mun lempieläin, kirahvi.
Norsun näin vain juuri ja juuri noin kilometrin päästä, mutta kirahveja näin paljon.

TopiMaisemat oli todella vaihtelevia. Välillä oli pusikkoa, oli järviä, kukkuloita ja savannia. Upeaa!Kahdeksan tunnin kuluttua palattiin väsyneenä hotellille. Ilma oli mulle vähän liian tuulinen ja pilvinen jotta olisin viitsinyt mennä altaalle, ja myöhemmin satoikin vähän. Katselin siis huoneessani telkkaria ja luin kirjaa.

6 kommenttia:

 1. Wau!!! Ihan mielettömia kuvia safarilta. Haaveissa on paasta joskus tuonne, kylla tuli nyt kova hinku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi huippu reissu, eikä noihin eläimiin kyllä kyllästy, vaikka olen kerran ennenkin safarilla käynyt.

   Poista
 2. Ei jumankekka, ihan mielettömän kokoinen tuo tietä ylittävä virtahepo !! Hieman kalpenee eläintarhat vangittuine eläimineen tämän rinnalla. Toivottavasti pääsen joskus itsekin Afrikkaan :)

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä se on ihan mahtava kokemus! Ja ei kyllä eläintarhat kauheasti innosta. Paitsi San Diego Zoo, sinne haluan vielä joskus!

  VastaaPoista
 4. Hei! Saisiko sinuun yhteyttä sähköpostilla? Olisin kiinnostunut vaihtamaan ajatuksia privana liittyen sairaanhoitajana oleskeluun Saudeissa. Mikäli sulla aikaa olisi vastata muutamaan kysymykseen :)

  VastaaPoista