5.8.2016

Yhdet läksiäiset, eli suuria muutoksia

Ei toki mun läksiäiset, eikä vielä varmaan pariin vuoteen...

Erikin piti olla täällä vielä muutama kuukausi, palata takaisin USA:aan, jäädä eläkkeelle ilmavoimista ja palata tänne siiviiliksi hyvään työhön ensi vuoden alussa. Mutta, ihan niinkuin ei B:kään viime vuonna (B jää vuoden lopussa), ei myöskään Erik saanutkaan jäädä vielä eläkkeelle. Kyllä hänellä silti edelleen on suunnitteilla palata tänne, viimeistään reilun vuoden kuluttua, jos hyvin käy.

Tuliainen Suomesta. Erikin lempiväri on vihreä, ja lempiolut Heineken!

Torstaina lähdettiin Hannan kanssa töiden jälkeen tukikohtaan. Kokattiin ensiksi pihvejä ja kanttarellikastiketta (toin Suomesta taas mm kanttarelleja) Erikin luona, jonne tuli myös Erikin korvaaja "Jokke", sekä 1/4 suomalainen ystävä (ja Erikin työkaveri) J tyttöystävänsä kanssa. Syönnin jälkeen mentiin tukikohdan baariin, missä oli paljon tuttuja ja kavereita. Myöhään meni...

Tapasin elämäni enismmäisen hävittäjä-lentäjän, ja vielä lentounivormussa!

Perjantaina nukuttiin pitkään, ja valmisteltiin Erikin läksiäisiä. Vieraita tuli aika paljon, ja jatkoille mentiin yhden tutun läksiäisiin, kattobileisiin.


Pelasin myös elämäni ensimmäistä kertaa Beer Pong-peliä, modifoituna versiona kuitenkin. Meidän pelimukit oli tyhjiä, ja otettiin vain kulaukset omista mukeista. Ja minä voitin!


Voitosta innostuneena halusin sitten pelata toista, tuolla hyvin suosittua peliä, Cornhole. No, sitä en voittanut, olen ennenkin sitä pelannut, yhtä huonoilla lopputuloksilla. Joten juomapelit taitaa olla mun juttu ;-)

Tonne laudalle pitäsi niinkun muka osua pieneen reikään...

Perjantaina mentiin altaalle. Matkalla otin kuvia tukikohdasta. Onhan se ruma kuin mikäkin. Alkujaan se on rakennettu joskus 80-luvulla beduiineille, jotka haluttiin muuttamaan kaupunkiin. Mutta ei ne halunnut.

Erikin kämppä ja auto

Näitä "maailmanlopun" (apocalyptic) leikkipaikkoja on monta. Aina kun kävelen ohi kuvittelen keinun keinuvan yksin...


Pääkatu, eli A-street. Tukikohta on jotain pari km pituudelta ja leveydeltään, ja siellä asuu muistaakseni jotain vähän yli 500 asukasta. 

Kävin myös B:n luona pitkästä aikaan. B:llä on nykyään ihana, huonoista oloista pelastettu Maya koira.


Vuosi sitten odotin taukoa tukikohdasta ja suunnittelin terveellisempää elämää. Kun B ei sitten lähtenytkään ja tutustuin Erikiin, ei siitä tullut mitään. Nyt on uusi yritys. Suunniteilla vasta palata lokakuussa tukikohtaan, paitsi ehkä "joudun" käymään siellä kerran ennen sitä. Muuten on suunnitemassa enemmän salillakäyntiä, terveellistä ruokaa, omaa aikaa, lukemista, kämpän (tavaroiden) läpikäymistä ja järjestelyä, sekä viileämmällä aavikkoreissuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti