25.7.2016

Kesäloma Suomessa osa 2

Ensimmäisen viikon lopulla kävin kummityttöni perheen kanssa Loviisassa, Lurensin kesäteatterissa katosmassa Viidakkokirja-näytelmän. Se oli hauskasti toteutettu ja ihan hyvä.
Olen jo kauan halunnut osallistua Pride-tapahtumaan, koska haluan tukea seksuaalivähemmistöihin kuuluvia ystäviäni. Tänä vuonna pääsin osallistumaan Helsinki Prideen. Mahtava hellepäivä ja mukava kokemus!Käveltiin jonkin aikaa kulkueen mukana, ja sitten päädyttiin kuohuviinille terassille.

Pridestä menin taas Helille, ja mentiin hänen "lähibaariin", eli Palma de Pyy-ravintolan terassille. Helle olikin jo ohi, ja pian satoi kaatamalla...


Seuraavalla viikolla hoitelin asioita ja kävin mm hammaslääkärissä. Käytiin myös siskon ja lapsien kanssa Hämeenlinnassa, elokuussa 90-vuotta täyttävän isoäitini luona. Illalla siskon lapset tuli yökylään, ja katsottiin Pieni Merenneito-elokuva.


Tapasin myös muita ystäviä viikon aikana, ja kävin moikkaamassa vanhoja työkavereita.

Perjantaina menin Helille saunomaan. Edellisestä kerrasta olikin jo kulunut semmoiset 10kk...


Saunan jälkeen grillattiin, ja tein alkupaloiksi näitä herkullisia vuohenjuusto-mansikka-basilika paloja, mitä sain yhden keverin luona edellisenä perjantaina.Syönnin jälkeen käytiin "Mummotunnelissa" baarissa. Tavattiin siellä suomalainen mies joka asuu Dubaissa, mutta käy välillä työmatkalla Riadissa. Sain hänen yhteystiedot, jos vaikka käydään syömässä tai jotain kun hän on täällä. Mut saa nähdä...

Launatiana käveltiin taas Palma de Pyyn terassille, mutta käytiin matkalla katsomassa Aino Ackte'en huvilaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti