11.6.2016

Työsopimus uusittu

Alkuviikosta mulla oli taas re-contracting (työsopimuksen uusiminen), eli reilun tunnin haastattelu missä käytiin läpi kaikkea mitä olen tehnyt (tai en tehnyt) töissä, jokapäiväisen työn lisäksi. Viime vuonna sain rimaa hipoen kasaan tarpeeksi pisteitä pieneen palkankorotukseen, koska silloin en ollut tehnyt oikeastaan yhtään mitään ylimääräistä.

Ensin piti itse pisteyttää itsensä...

En ollut tänäkään vuonna tehnyt kauheasti ylimääräistä, en ole esim pitänyt esitelmää (tai opetus-sessiota) vähintään viidelle työkaverille, tehnyt virallista parannusehdotusta (miten tehdä joku asia paremmin, turvallisemmin jne) tai ollut mukana jossain projektissa tai komiteassa (hain kyllä yhteen, mutta en saanut haluamaani paikkaa). 

Mutta, viime kesäsupistuksen aikana tein urologian perehdytysoppaan, joten sillä sain ihan kivasti pisteitä muutamassa kategoriassa, joten sain taas pienen palkankorotuksen.


Torstaina menin taas tukikohtaan. Keskiviikkona oli julkaistu USAn ilmavoimien ylennykset ja mun ystävät "Jussi" (jonka yksi isovanhempi on suomalainen!) ja H (joka teki Hanna-tädin kakut mun synttäreille) saivat ylennykset majurista everstiluutnantiksi.

Majurin kultainen tammenlehti muuttuu everstiluutnantilla hopeiseksi, joten pomo oli teettänyt ylennyksen saaneille isot pahviset arvomerkit :-)


Erik ei valitettavasti saanut, ja aikoo syksyllä jäädä eläkkeelle ilmavoimista ja palata takaisin siviilinä tukikohtaan hyvään työhön ensi vuoden alussa. Jee. Silloin hän saa kolmen makuhuoneen villan, ja Erik sano että saan sieltä oman makuhuoneen! Nykyään nukun sohvalla...


2 kommenttia:

 1. Taitaa jo olla loma lähellä...rentouttavaa lomaa toivottaa: vakituinen lukijasi Rilla
  Ja toivottavasti mielenkiintoiset kirjoituksesi jatkuu taas loman jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, 4 päivää jäljellä! Ja jatkuu ne varmasti :-)

   Poista