29.5.2016

Kitukuukausi

Nyt kun Suomi-lomaan on enää vajaat 4 viikkoa, tuntuu aika menevän tosi hitaasti.


Huomaan myös taas todellakin olevani loman tarpeessa. Kaikki ärsyttää eikä ole minkäänlaista motivaatiota yhtään mihinkään. Salillakaan ei ole tullut käytyä taas kun pari kertaa viikossa viimeisen parin viikon aikana. 

Ja Ramadankin alkaa viikon kuluttua. Ainoa positiivinen asia sen suhteen on, että me ei-muslimit ollaan töissä 8.30-18.00. Sopii mulle paljon paremmin. Muslimithan tekevät vain 6h päivää, koska paastoavat. Myös ne, jotka ovat vain paperilla muslimeja...


Kävin viime viikolla "suurostoksilla". Ostin lihoja ja kalaa pakkaseen ja myös paljon säilyviä ruokia. Ramadanillla en nimittäin halua käydä kaupassa. Koska lopetan vasta klo 18.00 pääsisin vasta viimeisten rukousten jälkeen, ja silloin kaikki muutkin on liikkeellä. Onneksi sairaalan pienestä kaupasta saa tavallisimmat tuoretuotteet ja vettä. 


4 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Kyllä se aika siitä kuluu :)

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin ihmeellistä, miten hitaasti aika voi kulua, kun odottaa jotain.

    Mulla alkaisi loma vajaan kolmen viikon kuluttua. Ja aika sinne asti tuntui pitkältä kuin nälkävuosi. Mutta maanantaina soittivat sairaalasta ja pääsen odottamani varvasleikkaukseen jo ensi maanantaina. Eli "loma" alkaakin sitten jo kaksi viikkoa etuajassa. Nyt menee aika nopeasti :)

    VastaaPoista