7.4.2016

Formula-viikonloppu Bahrainissa

Oltiin taas Raijan (ja Minnan) kanssa Bahrainissa Formuloita katoamassa (viime vuoden postaus täällä). Yövyttiin taas meidän tutun B:n luona, joka asuu Bahrainissa. Siis eri B josta yleensä kirjoittelin. Edelliseen postaukseen tuli kommentti, että nämä kirjaimet on niin sekavia, että pitää antaa nimiä. Joten olkoon tämä B sitten vaikka Benkku. Mulla siis periaatteena että sotilaiden nimiä en julkaise, ja vaikka Benkku ei ole sotilas, niin on myös olemassa syy miksi en hänen nimeä julkaise.

Torstaina saavuttuamme meidän piti mennä tuttuun Buffalo's baariin, jossa on aina hyvä bändi. Mutta se olikin suljettu remontin takia, ja päädyttiin Dublin-irkkupubiin. Ihan hyvä bändi oli sielläkin. 

Perjantaina mentiin ensin Formula-teemaiselle, sikakalliille brunssille. Mutta juomat kuuluivat kyllä hintaan. Mukaan tuli myös Benkun kaveri David, joka oltiin tavattu jo viime vuonna, ja australialainen Surangi.


Iltapäivä oli mukava. Ruoka oli hyvää, seura hauskaa. Siellä oli myös muotishow, ja '90 luvun DJ ja laulaja Sonique esiintyi.


Sonique

Meillä oli (suhteilla) tosi hyvät, eturivin paikat. Tämäkin oli vissiin joku kuuluisuus...

Surangi inhoaa shoppailua ja onnistui ylipuhumaan mut myymään sille mun edellisenä päivänä Riadin kentältä ostamat aurinkolasit. Sain kyllä voittoa, ja kieltämättä ne kyllä teki Surangista supertähden näköisen!

Brunssilta lähdettiin formularadalle katsomaan toista harjoitus-sessiota. Autossa matkalla vaihdettiin pois korkkarit ja päälle arkisemmat paidat.


Harjoituksista sitten pikaisesti kämpille, taas vaatteiden vaihto ja korkkarit jalkaan. Mentiin Four Season's hotellille, jossa oli kalliit kekkerit formuloiden takia. Benkku tuntee hotellin pomon, joten saatiin alennukset lipuista ja istumapaikat altaan vierestä. Kunnon paikat kuulemma maksoivat n 1000€, ja ilman suhteita meillä olisi ollut vain seisomapaikat.

Kauheasti ei kyllä ollut (vielä?) porukkaa, kalleista paikoista huolimatta...


Illat ovat vielä yllättävän kylmiä, ja koska päiväkin oli ollut pitkä, ei me viihdytty kovin kauan. 

Lauantaina mentiin taas radalle. Katsottiin kolmannet harjoitukset ja sitten joku TCR-ralli, jossa oli yksi suomalainen kuski, Aku Pellinen, mukana ja tuli kuudenneksi.


Sen jälkeen oli aika-ajot. Räikkösen sijoitus oli neljäs ruutu, Bottaksen kuudes.


Aika-ajojen jälkeen ruotsalainen DJ Avicii esiintyi. Pari tuntia teknoa oli kyllä vähän liikaa; viime vuonna esiintyi Pitbull, se oli tosi hyvä.Aviciin esiintymisen jälkeen vietiin Raija ja Minna kentälle, kumpikaan ei ollut valitettavasti saanut sunnuntaita vapaaksi. Mä yövyin vielä Benkun luona.

Sunnuntaina Benkku meni töihin, ja herättyäni pakkasin kamat ja kävelin läheiseen kahvilaan aamupalalle/lounaalle. Sitten ruokakaupan kautta lähellä sijaitsevaan Gulf Hotelliin. Mulla on nimittäin koko viikko lomaa, ja jäisin vielä Bahrainiin kolmeksi yöksi.

Iltapäivällä menin Benkun työpaikan viereiseen Starbucksiin, jossa odotti myös australialainen Matt, ja Benkun päästyä töistä haimme vielä Surangin läheltä töistä, ja mentiin taas radalle.

Kisa oli alussa jännittävä, mutta Kimi ajoi hyvin, ja tuli taas toiseksi. Sakhirin rata Bahrainissa on suosiollinen Kimille, täytynee tulla ensi vuonnakin kannustamaan! Bottas todettiin syylliseksi kolariin ja sai varikon läpiajorangaistuksen ja sijoittui yhdeksänneksi.2 kommenttia:

 1. Feissarin kautta seurailinkin, mutta on tuo kyllä varmasti ihan älyttömän hieno kokemus livenä! Mä en ole saanut tuota meidän toista osapuolta innostettua hommasta - mäkin voisin oikein mielelläni lähteä katsomaan Formuloita, mutta mies on hirmu nihkeä. Ehkä vielä joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan huippua seurata livenä paikan päällä, mutta tää toka kerta ei ihan tuntunut yhtä jännältä kun eka kerta viime vuonna.
   Toivottavasti saat joskus miehen lähtemään :-)

   Poista