24.4.2016

Amerikkalaisen ruuan "kokkauskurssi"

Bloggailu on taas vähän jäänyt, ei oikein innosta. Muutama juttu on kyllä mietinnässä, mutta en vain saa niitä kirjoitettua.

Perjantaina menin tukikohtaan mun tutun, "Donnyn" luo. Hän oli luvannut opettaa mua tekemään uppopaistettua kanaa. Ikinä en ole mitään uppopaistanut, pelkään että poltan koko talon!

Donnyn isoäiti aloitti opettamaan Donnylle kokkailua tämän ollessa 8-vuotias.

Kanan päälle ripoteltiin aavistus sokeria. Se kuulemma pitää kanan mehevänä

Kanan lisäksi tehtiin juustomakaroonia, amerikkalaisten rakastamaa lohturuokaa. Itse pidän kyllä enemmän suomalaisesta lihamakaroonilaatikosta.


Lisukkeeksi tehtiin myös makeaa bataattia vaahtokarkilla, joka on tyypillinen kiitospäivän ruoka.Ja oli meillä jotain vihreääkin, eli collard greens (lehtikaalin sukuinen kasvi) pekonin kanssa.


Ja tyypilliseen amerikkalaiseen tapaan sain vain haarukan. Mitä sitä veitsellä kun kana syödään sormin ja loput menee ilman veistä!

Ei mitenkään terveellistä, mutta tosi hyvää!

Syönnin jälkeen pelattiin Playstationilla Grand Theft Auto-peliä. Olen pelannut sitä viimeksi jotain 15-20 vuotta sitten. Koukutuin peliin täysin. Hurjastelin, kolaroin ja ammuin ihmisiä. Hui!


2 kommenttia:

 1. Näyttää ihan älyttömän hyvältä! Pitää varmaan puuhata kotonakin vähän juustomakaroneja ja bataatteja, vaahtokarkkeja toki unohtamatta.

  Ja hei - tsempit bloggaamiseen! Mä ainakin (yhä) seuraan enemmän kuin mielelläni sun blogiasi - näitä on aina mukava lukea! Tosin, tiedän tunteen - jotenkin tuntuu itsestäkin, että ne kirjoittamisen aiheet loppuu väkisinkin kesken. Toivottavasti kesä vähän piristäisi kirjoittamistakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla on aina välillä näitä kausia ettei kiinnosta, mutta kyllä ne usein menee aika nopsaan ohi :-)

   Poista