4.1.2016

Vuosi vaihtui

Torstaina tukikohdassa oli uudenvuodenaaton pippalot. Raija ja Irina tulivat myös, mutta menivät ennen juhlia yhden tuttunsa luo. Minä menin E:n luo (joka on siis täysin platooninen ystävä, ihan niinkuin K:kin oli), koska B:n ja mun parin viikon tauko taitaa jatkua loputtomiin...

E:n luona sain joulukinkkua. Bahrainissa en ollut syönyt kinkkua, tai sianlihaa ylipäätänsä (olin todellakin porukan ainoa!), koska en tykkää lämpimästä porsaanlihasta, ja vain lämmintä oli tarjolla.


Juhlat oli ihan kivat, ruoka ei ollut kovin erikoista, mutta seura oli mukavaa ja tuli tanssittuakin aika paljon. Vähän olin pettynyt ettei amerikkalaisista tv-ohjelmista ja elokuvista tuttua "alaslaskua" (countdown) puoleenyöhön ollut, eikä myöskaan laulettu Auld lang syne-laulua.Toinen vaihtoehto olisi ollut kana ja riisi...


Perjantai ja lauantai menikin sitten E:n luona Star Wars-maratonin merkeissä. Innolla odotan että pääsen näkemään sen uusimman elokuvan.

4 kommenttia:

 1. Sulla taas riittää menoa ja meininkiä! :) Mä en myöskään diggaile lämpimästä kinkusta/possusta laisinkaan! Paistoin meille parit pienet joulukinkun kimpaleet ja kuola valuen odotin että kinkku jäähtyis että vois pistellä sinapin kanssa poskeen ;-) tota kuvaa katsellessa alkoi heti sylki erittymään suussa! Yhen mini kinkun keitin ensin kokiksessa (Nigella Lawsonin ohje) ja sitten vielä uuniin sinappihunnun kera, hyvää tuli siitäkin vaikka oli päältä epäilyttävän näköinen musta kontti :D Suomalaistyylistä harmaasuolattua kinkkua en ole täältä löytänyy vielä, josko ens vuoden kinkku orgioihin löytyis! Nyt pitäiskin sitten aloittaa dietti ensi kuun rantalomaa odotellessa, tosi vaikeeta parin viikon possuttelun jälkeen :P Röh röh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hm, eksoottinen toi Nigellan kinkku. Niinpä, mullakin rantaloma 3 viikon kuluttua...

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta! Me "juhlimme" tylsästi kotona tönkkösuolatun lampaan voimin :0. Näitä sinun juttuja lukiessa tuli mieleen, etten ole oikeasti juhlinut, siis pitänyt hauskaa jossain ulkona kaverien kanssa, tosi pitkään aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin!
   Mä yritän nyt juhlia vähän vähennän, ihan tarpeeksi on nyt viimeisen parin vuoden aikana tullut juhlittua... Mut saas nähdä kuinka käy :-)

   Poista