20.11.2015

Taas Edge of the Worldillä

Nyt kun kuumat helteet on ohi, niin oli taas aika käydä Edge of the Worldillä. Maaliskuussahan me ei päästy sinne, koska aavikko oli tulvinut. Mulle tämä oli jo neljäs kerta (kolmas kerta kahden vuoden sisällä, postaukset täällä ja täällä), muutama muu oli myös käynyt siellä, E parikin kertaa, mutta suurimmalle osalle kerta oli ensimmäinen.

Lähdettiin Virvan, Paulan ja Lizin kanssa klo 7.15 taksilla tukikohtaan. Siellä Kaylee, B, E, S, L ja kaksi muuta tulivat meitä parkkipaikalle vastaan, ja lähdettiin kolmella autolla matkaan.


Ensin ajetaan noin tunti maantiellä, sitten toinen mokoma aavikolla. Musta on aina ihanaa päästä aavikolle, ja siellä ajelu on hauskaa, pomppuineen päivineen.


Mä en taaskaan viitsinyt lähteä reunalle asti, koska olen siellä jo kaksi kertaa käynyt, mutta muutama kävi siellä. Vietettiin Edgellä varmaan jotain puolitoista tuntia, eväitäkin syötiin, ja jotkut Sauditkin tuli juttelemaan meille.Sitten sain idean heittää mun "aina pakosti mukana oleva mustan huivin" (joita mulla on vaikka kuinka monta, kun heitän huonon abayan pois, pidän aina huivin) tuulen mukaan. Joo, roskausta, mutta täällä on ihan käsittämättömän roskaista muutenkin. Mutta ei se tahtonut lentää kuin ihan lyhyen matkan. Lopulta S haki huivin ja kiipesi vähän korkeammalle. Hyvin lensi :-) Oli se vähän symbolistakin...Kun lähdettiin paluumatkalle halusin ajaa autoa, vaikka olen ennen ajanut tukikihdassa, mutta koska se on viralliseti USAta, niin se ei silti tuntunut siltä että olisi ajanut Saudeissa.


En ole ennen ajanut aavikolla, ja vaikka alla oli neliveto niin ajoin aika hitaasti varsinkin kuopissa. Kun sitten vähän ajan kuluttua tuli aika iso oja vastaan, sai B palata rattiin. Vaihdon aikana toinen auto meidän porukasta ohitti meidät, ja vaihdon jälkeen B rupesi kaahaamaan ja yritti ottaa autoa kiinni, joka myös kiihdytti. Pian B huomasi että iso oja tuli vastaan, ja jarrutti. Myös toinen auto jarrutti, mutta jarrut meni lukkoon, Auto ajoi siis vauhdilla ison ja kuoppaisen ojan läpi. Koska hiekka pöllysi todella paljon, kesti (ainakin siltä tuntuva) pitkä tovi ennenkuin nähtiin että auto oli päässyt ojan yli ja kaikki oli kunnossa. Paitsi että etu rekisterikilpi oli irronnut. Huh!

Tämä video EI ole siitä tapauksesta

Pysähdyttiin myös entisellä koralliriutalla, miljoonia (tai jotain...) vuosia sitten laakso oli veden alla. Korallien fossiileja näkyi paljon.


Kotimatkalla pojat jättivät meidät sairaalalle. Minäkin jäin tänne, koska mulla on elämäntaparemontti/dieetti meneillään. Mutta, siitä enemmän toiste.

P.S Videot ei näy iPhonella/Padilla.

P.P.S Tässä salaatti joka mun piti tehdä mukaan evääksi...


2 kommenttia:

 1. Uuuuh hurjastelua aavikolla vau! Mitenkas se salaatti sinne lattialle vierahti? Elamantaparemontti postausta odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hauskaa. Kerran auto pomppi kuin jänis, oli outoa mut kivaa!
   Kämppä on liian pieni ruuanlaittoon, siitä se johtu :-(

   Poista