16.11.2015

Ai, pian on joulu...?

Kun ei tunnu kovin talviselta, vaikka kyllä täällä viileä jo on, niin on vaikea uskoa että joulu on jo reilun kuukauden kuluttua. Joulu jonka vietän taas Saudeissa. Huoh. Mutta onneksi sentään tukikohdassa, ystävien, lanttulaatikon ja oikean kinkun kera :-)

Riadin kaksi kuuluisinta pilvenpiirtäjää; Faisalia ja Kingdom Tower, olivat eilen valaistu Ranskan lipun värein

Pari viikkoa sitten alkoi viilenemään, ja nyt yöt ja aamut on alle 20c. Joka tuntuu kylmältä. Päivisin lämpötila toki kipuaa edelleen lähemmäksi 30c. Mikä on juuri mukavan lämmin. Montaa viikkoa ei sekään kestä, ja pian talvi on kunnolla täällä. Onneksi menen parin viikon kuluttua taas Dubaihin pitkäksi viikonlopuksi, ja helmikuussa Thaimaahan.

Torstai-iltana oli tukikohdan baarin terassilla KYLMÄ!

Tukikohta on jo joulukoristeltu, mikä on kyllä vähän outoa, kun Kiitospäiväkin on vielä ennen sitä, 1,5 viikon kuluttua.

Tämä oli kyllä tosi oudon näköinen, rumassa paikassa...

...mutta tästä kuusesta tykkäsin!

Kävin tukikohdan commissary-kaupassa, jossa oli jotain joulujuttuja myynnissä, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Pitää mennä myöhemmin uudestaan, josko sinne olisi tullut lisää. 2 kommenttia:

  1. Miten saudit suhtautuu jouluun? Onko sen vietto (näkyvästi) kielletty vai siedetäänkö sitä ulkomaalaisilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kielletty, mutta kyllä monet Saudit toivottavat esim Hyvää Joulua. Ennen täältä sai ihan joulukortteja, mut ollut kielletty jo monta vuotta. Mutta, kyllä joissain paikoista aina jotain jouluista löytää, varsinkin joulun jälkeen :-)

      Poista