1.9.2015

Suomiloma 2015 - osa 2

Toisena perjantaina kävin vihdoin kampaajalla ja illalla lähdettiin Helin, Helin siskon ja Anun kanssa bile-risteilylle.

Parasta näillä risteilyillä on buffetin kala-pöytä!


Seuraavan viikon alku oli taas kyläilyä ja kaverien tapaamista, mutta kävin myös hammaslääkärissä, ja elokuvissa. Harvinaista herkkua, täällä Saudeissahan ei siis elokuvateattereita ole.

Aurinkoista ilmaa ja herkkuruokia. Ei voi valittaa.


Tiistaina lähdin pariksi yöksi Riikaan ja viikonlopuksi mökille. Niistä tulee omat postaukset.

Viimeisellä viikolla kävin tatuoinnissa. Olen halunnut tatuoinnin jo varmaan 15 vuotta, mutta mikä kuva ja minne, on ollut vähän hakusessa. Toki olen myös pelännyt sitä kipua. Muutama vuosi sitten päätin mitä haluan ja minne, ja lopulta olin viime joululomalla päättänyt ottaa tatuoinnin. Mutta paikka oli kiinni koko sen ajan kun olin Suomessa. Nyt sen siis vihdoin hankin.


Otin kaksi tähteä jalkapöytään. Niillä on henkilökohtainen merkitys. Olin jo aikaisemmin miettinyt että luultavasti otan myöhemmin vielä kolmannen tähden. Tottakai se tatuointi sattui, mutta ei ollenkaan niin paljon kuin luulin. Kuva on hieno ja olen tyytyväinen, mutta mielestäni se tarvitsee sen kolmannenkin tähden (jolle on myös merkitys), joten sen otan sitten kun menen ensi kerran Suomeen

Seuraavana päivänä kävin vanhassa työpaikassa. Vähän tuli koti-ikävä sinne. Ja tulin siihen tulokseen että kun/jos joskus palaan Suomeen, niin ainakin mun on aloitettava työt siellä. Koska täällä unohtuu kuinka asiat oikeasti tehdään... Ja tuo on tuttu ja turvallinen paikka opetella ne uudestaan.

Illalla käytiin vielä Helin kanssa Tomi Björckin Gaijin ravintolassa syömässä. Voin kyllä suositella, ruoka oli todella hyvää!Viimeisen yön vietin taas lentokenttähotellissa, lento takaisin lähti jo klo 6.40 aamulla. Sitä ennen tapasin vielä yhden ystävän ja käytiin Jumbossa syömässä, uudessa meksikoilaisessa Ahorita-ravintolassa. Aitoa ja tuoretta, todella hyvää ruokaa. Ja hyvin erillaista kuin perinteinen texmex. Suosittelen tätäkin.


Hotellilla söin vielä lohikeittoa iltapalaksi (ja lämmikkeeksi, hotellihuone oli jääkylmä! Viime kesänä olin eri hotellissa ja oli niin kuuma että jouduin käymään yöllä kaksi kertaa suihkussa, että sain edes vähän nukuttua).


Loma oli todella kiireinen, joka päivä mulla oli jotain menoa. En ehtinyt tehdä läheskään kaikkea mitä olin suunnitellut, enkä nähdä kaikkia joita olisin halunnut. Ensi kesänä menen taas neljäksi viikoksi (kolme oli liian lyhyt aika), jospa silloin ehtisi enemmän.

4 kommenttia:

 1. Risteily! Voi vitsi, seuraavan kerran Suomessa voisi lähteä tuollaiselle, ei ole tullut oltua pitkään aikaan. :D

  Ja mitä, ei ole elokuvateatteria? Ei sillä, en ole itsekään käynyt elokuvissa pieneen ikuisuuteen, mutta sellaisen kokonainen puute vähän hämmentää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään Suomessa yleensä paljon käy, mutta heti kun niitä ei ole, niin sitten tekisi mieli käydä usein. On kyllä ollut jo puhetta jonkin ajan että tänne Riadiin olisi tulossa, mutta en tiiä. Varmaan siten omat salit naisille ja miehille...

   Poista
 2. Ooo kalakeittoa ja ruisleipää. Namnamnam! Mäkin pelkäsin ekaa tatuointia ennen niin paljon, että jännitin mahani kipeäksi! :D ja sitten se kipu oli niin pientä että melkein nukahdin siihen pöydälle:D tosin otin sen tatskan tuohon "jenkkakahvaan" ja se taitaa olla erityisen helppo paikka, kun ei ole luuta lähellä. Olkapäähän kirpaisi sitten pikkasen enemmän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Tuo kyllä sattui sen verran että kyllä sen toivo loppuvan, mutta todellakin paljon, paljon vähemmän kuin mitä olin ikinä kuvitellut!

   Poista