27.7.2015

Löhöloma Abu Dhabissa

Vihdoin pääsin taas lomalle ja vähäksi aikaa pois Saudeista. Onneksi lentomatka Abu Dhabiin kesti vain puolitoista tuntia.

Riadin kentällä

Olin varannut spa-hotellin jolla oli oma ranta. Sheraton-hotelli sijaitsi noin 30km päässä lentokentältä. Hotelli oli ihan kiva ja henkilökunta todella mukavaa ja ystävällistä, mutta ranta oli aika ruma.

Matkan varrelta

Näkymä mun mini-parvekkeelta

Olin hotellilla vasta joksus klo 19.00 aikaan, joten tilasin ruokaa ja oluen huonepalvelusta. Ruoka oli hyvää, sen jälkeen kömmin sänkyyn kirjan kanssa.

Dubain ja Abu Dhabin kentiltä saa Geishaa!

Taco-salaatti oli ihan hyvä, mutta kyllä tukikohdan ravintolasta saa parempaa

Seuraavana päivänä poistuin ainoan kerran hotellilta! Kävin lähikaupasta ostamassa vettä (mitä en kyllä olisi tarvinnut, siivoojat toivat monta pulloa mun huoneeseen joka päivä) ja mehuja. Olin ostanut lentokentältä pienen vodkapullon.

Abu Dhabissa, kuten myös ainakin Dubaissa ja Bahrainissa, ei myydä alkoholia kaupoissa, vaan ne voi ostaa lentokentän tuloaulan kaupasta. Tavallisissa ravintoloissa ei myöskään tarjota alkoholia, vain hotellien ravintoloissa. Ja ainakn Bahrainissa nykyään vain neljän ja viiden tähden ravintoloissa.

Kävin myös kokovartalohieronnassa, paikat oli todella jumissa. Sen jälkeen menin rannalle löhöämään. Ilma noin 40c ja todella kosteaa, taas tuli mieleen että kyllä täällä Riadissa on helpompaa kun ilma on niin kuiva, vaikka vähän kuumempi onkin. Merivesikin oli 35c. Altaalle en halunnut mennä, altaalla voin löhötä täällä kotonakin.


Illalla kävin hotellin italialaisessa ravintolassa syömässä. Ruoka oli hyvää, mutta viiniä jouduin odottamaan noin vartin, sitä tarjottiin vasta rukousajan jälkeen, oli nimittäin vielä Ramadan.

Alkupalasta olisi riittänyt kolmelle...

Toisena päivänä kävin mahtavan buffet-aamupalan jälkeen mani- ja pedikyyrissä, ja sen jälkeen kunnon hemmotteluhoidossa. Hoito kesti lähes kaksi tuntia, koko kropan kuorinta, sitten mut käärittiin mutakääreeseen ja samalla sain päähieronnan. Lopuksi suihkun jälkeen vielä kosteusvoiteen levitys ja vähän hierontaa. Aaah!

Ramadan oli vihdoin loppunut, ja se tarkoitti että allas- ja rantabaarit oli auki. Eli, hoidon jälkeen menin rantabaariin Pina Coladalle :-)


Illallisen söin hotellin meksikolaisessa ravintolassa, ja hyvää oli sekin. Ja jälkkäriksi mansikka Margarita. Tietty.


Ramadanin jälkeisen Eid-pyhän kunniaksi oli mun hotellihuoneeseen tuotu pieni taatelirasia. 

Kolmantena päivänä menin heti aamupalan jälkeen taas rannalle. Iltapäivällä mulla oli vielä viimeinen hieronta. Hieronnan jälkeen menin vielä rannalle, ja söin aikaisen päivällisen rantabaarissa. Loppuillan vietin hotellihuoneessa.


Koskaan en ole niin paljon aikaa viettänyt hotellissa, ja hotellihuoneessa, mutta loma teki tehtävänsä. Rentouduin ja iratuduin Saudeista. Taidanpa viettää useamminkin tommosia minilomia ihan itsekseni. Spa-hotellissa, tietty!

Kolme kertaa olen lentänyt Saudeihin Eidin aikana, ja joka kerta kone ei ole edes ollut puolillaan

Mä tykkään tosta tekstistä, melkein kuin arabialaisia kirjaimia

Ja niin, sainpa tässä uskomattomia uutisiakin! B sai tietää juuri ennen lähtöään, että joutuukin jäämään tänne vielä vuodeksi :-) Semmoista se armeija-elämä on. Mikään ei ole niin varmaa, kuin epävarma.


12 kommenttia:

 1. Jeeeee tuo vika uutinen!! :) Kaikki näköjään kääntyy aina parhain päin kun vaan jaksaa uskoa ja odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en voi kyllä tajuta! Ihmeellisiä nämä asiat :-)

   Poista
 2. Oi vitsi mikä ihana löhöloma!! Kelpais mullekin! Onneksi omaan pikkulomaan ei ole enää kuin reilu kuukausi:) Ja peukku tuolle vikalle kohdalle;)

  VastaaPoista
 3. Hienoa seka loma etta hyvat uutiset :) Löhöloma voisi tehda nyt teraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tarvitsee kyllä jokainen aina silloin tällöin :-)

   Poista
 4. Jee Soile is back!! Kuulostaa aivan täydelliseltä toi sun miniloma, tollaisesta itsekkin salaa haavelen ;-) Kiva että tuli myös hyviä uutisia, sunkin seuraava vuosi menee nyt mukavasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin menee. Ja kaikki mun suunnitelmat terveellisestä elämästä on nyt sit kuopattu ;-)

   Poista
 5. Ah ihanuutta tuota sinun lomaasi! Ja onnea hyvistä uutisista 😊.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tuo loma tuntuu jo kaukaiselta muistoilta, onneksi suomilomaan on enää 4 päivää!

   Poista
 6. Voi mahtava mimmonen loma sinulla oli! Kunnon rentoutumista.
  Ja aivan parasta tuo uutinen Bstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kumpikin tuli tarpeeseen :-)

   Poista