29.6.2015

Työsopimusta jatkettu taas vuodella

Toissa viikolla mulla oli taas re-contracting, eli tein taas vuoden sopimuksen tänne.

Sopimusta varten piti siis taas tehdä vaikka kuinka monta typerää testiä netissä (mm käsihygienia, roska-huolto, lääkkeitä, paloturvallisuus), joista suurin osa on tarkoitettu vuodeosastoilla työskenteleville. No, ne saa tehdä vaikka kuinka monta kertaa, suurin osa on ylihelppoja, ja lähes kaikkiin meillä on vastaukset myös...


Sitten oli hölmö itsearviointi, mikä piti tehdä tietokoneelle, ja parin työkaverin pitää myös kirjallisesti arvioida sinut. Mä arvion itseni taas ihan alakanttiin, ei suomalainen osaa kehua itseään amerikkalaiseen tyyliin.


Lopuksi oli parin tunnin "haastattelu" apulaisosastonhoitajan kanssa, missä käytiin läpi mun itsearviointi, ja haastattelija pisteytti mut myös. Ensimmäisen vuoden jälkeen ei saa palkankorotusta, mutta nyt sain. Koska en ole yhtään panostanut töihin tänä vuonna, en ole pitänyt opetussessiota, en ole ollut mukana missään aktiviteeteissa, klubissa tai neuvostossa, enkä ole kehittänyt osastoa tai tiimiä, enkä ole tehnyt mitään kirjallista ehdotusta, niin sain vain yhden korotuksen. 

Eipä haittaa, tiesin sen ennestään, ei ole kiinnostunut tehdä mitään, olen vain elänyt viikonloppuja varten. 

B:n komennus päättyy pian ja ihan paria tuttua ja ystävää lukuunottamatta en parin viikon kuluttua tunne taas ketään tukikohdasta. Aion ottaa kunnon tauon sieltä, ja juhlimisesta ylipäätänsä.

Ai kuiva maa? Yhden juhlia järjestävän kaverin baarikaappi tukikohdassa

Elokuussa menen Suomeen lomalle, sen jälkeen aloitan kunnon kuntokuurin. Ensi vuosi tulee sisältämään myös paljon matkailua. Tai no, se alkaa jo pian. Eid-pyhän aikana (2,5 viikon kuluttua) menen yksin viideksi päiväksi Abu Dhabiin ja heinäkuun viimeisenä viikonloppuna menen Jeddaan sukeltamaan. Pitkästä aikaan. Suomenloman aikana käyn Riikassa. Ja Ahvenanmaalla. 

Ja taidan ensi vuonna panostaa taas vähän enemmän töihin. Olen hakenut "Laadunedustajan" (Quality representative) paikkaa meidän osaston neuvostosta. En kyllä ole varma mitä se tarkoittaa, mutta samapa tuo. Jospa vaikka teen vielä yhden sopimuksen tämän jälkeen. Who knows. Vuosi kerrallaan mennään.

12 kommenttia:

 1. Niin sanon minäkin, vuosi kerrallaan. Haluaisin nimittäin muuttaa... :)

  VastaaPoista
 2. Itsensä kehuminen on taito, joka suomalaisen pitää erikseen opetella. Ja se kehujen vastaanottaminen ilman, että alkaa vähätellä itseään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Mutta päätin että jos teen vielä yhden sopimuksen tän jälkeen niin aion todellakin kehua itseni yläkanttiin :-D

   Poista
 3. Joko ikävän haikeus tuntuu B:n vuoksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllähän se. Nyt viikonloppuna nähdään viimeisen kerran ennenkin se lähtee :-(

   Poista
 4. Tsemiä tuohon B:n lähtöön ja onnea palkankorotuksesta! Onhan se pienikin korotus aina ihan kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja joo, onhan se palkankorotus ihan kiva juttu :-)

   Poista
  2. Heitin sua haasteella: http://globecalledhome.fi/2015/07/ruokamatkailu/

   Poista
  3. Oi, kiitos, täytyypä tehdä!

   Poista