16.5.2015

Tavallinen päivä Saudeissa

Olin aloittanut tämän postauksen 17.10.2013, joten jonkinverran piti tehdä muutoksia tekstiin :-)

Normaalina työaamuna herään klo 5.15. Surffaan netissä vartin, sitten pesen hampaat ja pukeudun kuntosalivaatteisiin. En ole yhtään aamuihminen, mutta koska en jaksa/viitti käydä töiden jälkeen salilla, niin käyn sitten aamuisin, 3-4 kertaa viikossa. Kuntosali on samassa talossa, pohjakerroksessa.


Aamulla salilla on muutenkin mukavampaa, paljon vähemmän porukkaa, eikä telkkarit pauhaa. Usein Rebecca tulee mun kanssa aamusalille. Salilla kuntoilen noin 30 min. 

Suihkun ja aamupalan (luonnonjogurtti ja aamupalapirtelö) jälkeen lähden töihin, n klo 6.45. Työmatka kestää noin 8 min ovelta ovelle. Työmatkan kuljen univormu päällä. Saatiin neljä valikoista univormua, mutta valkoiset paidat on epämukavat ja vaikeat puhdistaa, joten olen itse ostanut muutaman värillisen.

Kuljen sisään sairaalaan North Towerin kautta

Pukuhuoneen ulkopuolella skannaan itseni sisään; ensin näpyttelen id-numeroni, sitten laitan käden laitteeseen.


Sen jälkeen menen Scrubex-laitteelle, jolle vilautan henkilökorttiani, ja laite antaa mulle leikkurivaatteet, eli scrubsit Laite on tullut siksi, koska leikkurivaatteissa oli iso hävikki. Ihmiset rakastavat niitä jostain syystä. Jenkeissähän niitä myydään ihan tavallisissa kaupoissakin. 

Kahdesta ensimmäisestä saa vaatteita, kahteen jälkimmäiseen ne palautetaan 

Meillä on aamulla 15 min kahvitauko, mutta yleensä se kyllä venyy 20-25 min.  Sillon käyn yleensä Starbucksissa tai Dr Café-kahvilassa hakemassa ison (rasvattoman) jääkahvin. Paha tapa, tiedän. Mutta työpäivän kohokohta ;-)

Jonottaessa menee puolet tauosta. Starbukseissa on enemmän henkilökuntaa, mutta ne on paljon kauempana, aina en viitsi kävellä niihin asti

Lounas-aika alkaa klo 11, mä meen yleensä ensimmäiselle 45-min lounaalle. Monet muut ei syö aamiaista kotona vaan vasta töissä, sillon niillä ei vielä ole nälkä klo 11-aikaan. 

Lounaaksi syön, lähes päivittäin, kanaa, salaattia, uuniperuna tai pastaa, vesipullo ja Laban (piimä). Halpaa (n 2,50€), mutta ei mitenkään erityisen hyvää.Kun tulen töistä, syön "päivällisen". Yleensä ruisleipää (jota on onneksi ollut pakastimessa, ja äskettäin sain taas ison paketin), näkkileipää (parasta saa IKEAsta ) tai sitten jotain paikallista, mukamas täysjyväleipää. Ei ole hyvää. Lisäksi illemmalla yleensä hedelmiä, vadelmia, jugurttia, puuroa tai muroja.


Tumma reissumies guacamolella on mun lemppari!

Syönnin jälkeen hyppään sänkyyn läppärin kanssa, surffailen ja katson telkkariohjelmia. Ennen pääasissa TVkaistalta, sen konkurssin jälkeen nyt sitten Netflixiltä. Koska mulla on maksullinen VPN, eli voin muuttaa mun tietokoneen ip-osoitteen muunmaalaiseksi, (tai jotain sinne päin...) voin katsoa USAn Netflixiä, jossa on paljon, paljon enemmän sarjoja kuin Suomen Netflixissä. Uusia ja vanhoja. 

Kerran viikossa pesen muutaman koneellisen pyykkiä, ja kerran viikossa käyn ruokakaupassa. Harvemmin tulee viikolla tehtyä paljon muuta. Joskus meen kaverille kylään, joskus mennään ulos syömään. 

Pesutupaa

Nukkumaan käyn n klo 21.30-22.30 aikaan.  Arkipäivät on aika monotonisia siis... Toki viikonlopunkin, mutta ainakin ne vietän eri osoitteessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti