2.3.2015

K:n läksiäiset ja Kapsa-juhlat

Torstaina lähdettiin jo klo 17.00 tukikohtaan, viettämään K:n läksiäisiä. Normaalissa torstai-ruuhkassa matkaan meni vajaa tunti. K kirjasi sisään muutaman, samana iltana sairaalalle palaavan, ja K:n järjestämän uuden tuttavuuden D:n piti kirjata meistä loput sisään. Mutta kukaan ei saanut D:tä kiinni puhelimella. Onneksi ystävämme L tuli hätiin, ja kirjasi loput meistä sisään.

Isoon jenkkikatumaasturiin mahtuu helposti neljä vierekkäin takapenkille...

Sitten mentiin tukikihdan baariin, jossa istuttiin pienellä porukalla iltaa. Oltiin tilattu K:lle kakku, "Massalama" tarkoittaa näkemiin, ja läksiäisiä kutsutaan Massalamaksi.K lähti lentokentälle klo 22, ja muutama sairaalalle palaava lähti K.n kanssa samaa matkaa, ja saattoi hänet kentälle. Oli haikeaa. Tiedossa on toki ollut syksystä lähtien että K on lähdössä, ja onneksi lähtö viivästyi näin kauan, mutta ikävää silti. K lpalasi takaisin Guamin saarelle (lähellä Filippiinejä), laivastoon töihin. Tätyy käydä siellä sitten moikkaamassa :-)

Hei, hei armeija, laivasto kutsuu!

Me muut vielä jatkettiin iltaa baarin terassilla, baarissa oli 70-luvun pippalot meneillään, ja jotkut oli jopa pukeutunut asianmukaisesti.

Ihana afroperukki :-) Ja mitään en oo ottanut...

Perjantaina oli vuorossa jokavuotiset Kapsa (arabialainen liha-riisiruoka) pippalot. Pukukoodina oli perinteinen arabialainen asu.


Iltapäivällä yritin soittaa vielä muutaman kerran D:lle, koska hänellä piti olla lippu Raijalle. Ei vastausta. Onneksi L onnistui lopulta järjestämään lipun. Näin D:n juhlissä vähän aikaan, hän ei edes tervehtinyt. En kyllä tiedä mikä sitä miestä vaivaa...

Tukikohdassa on sattunut viime aikoina muutama pieni välikohtaus, ja sääntöjä on tiukennettu. Ennen juhliin jokainen asukas sai ostaa yhteensä viisi lippua, nyt kaksi. Ja sun pitää koko ajan olla sen lähettyvillä, joka on sut kirjannut sisään. Toki niin on aina ollut, mutta sitä ei ole kauhesti noudatettu. Kamerallisia puhelimia ei saanut ottaa mukaan juhliin, ja liikkui myös huhu, että juhlissa tehtäsiin vieraitten kesken pistotarkastuksia, kuka on kirjannut sisään, ja missä sisäänkirjaaja on.

No, niin ei onneksi tehty, mutta kuvia juhlista ei ole. Laitan tähän viimevuotisia kuvia, joita "ammattikuvaaja" oli ottanut.


Viimevuotiset helikopteripojat (joista muutama on täällä edelleen)

Ihan kivat juhlat, mutta kyllä viimevuotiset oli paljon kivemmat. Oli kameli ja haukka, tänä vuonna vain hevonen. Viime vuonna oli vatsatanssija ja paljon enemmän naisia paikalla. Olihan silloin enemmän lippujakin tarjolla. Ja silloin sai myös vapaasti valita istumapaikat, nyt me oltiin ripoteltuna sinne tänne.

Jatkoille mentiin S:n kattoterassille pikkutunneille asti. Siellä oli hauskaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti