1.12.2014

Kiitospäivän viettoa

Torstaina lähdettiin Millan ja Virvan ("kärsivien" uusien suomalaishoitajien) kanssa tukikohtaan, tytöt olivat tyytyväisiä päästessään koko viikonlopuksi pois ankeasta asutuksestaan.

S, Milla ja Virva

Käytiin vain nopsaa kääntymässä K:n luona, ja sitten mentiin baariin. Siellä ei ollut paljon ihmisiä, monet ovat lomalla USAssa, osa porukkaa lähti Bahrainiin pitkäksi viikonlopuksi (tukikohdassa torstai, eli kiitospäivä, oli vapaapäivä), ja yksi porukka lähti aavikolle yöksi. 

Baarista käytiin vielä vähän aikaa helikopteripoikien illanistujaisissa. Ne oli kattoterassilla, onneksi siellä oli tulikin, koska yöt on jo tosi viileitä. (Ja tällä viikolla päivälämpötilatkin on ollut vain 10-13c paikkeilla).

Moira ja Rebecca

Perjantaina K kokkasi kalkkuna-aterian tykötarpeineen, meidän avulla tottakai. Vieraita oli noin 18, me kolme suomalaista, kaksi muuta uutta suomalaista, Rebecca ja Moira, B ja muutama muu tukikohdasta.Ruoka oli tosi hyvää, ja koska ilmakin oli vielä suht lämmin, me syötiin ulkona ja istuttiin siellä, kunnes osa porukasta lähti baariin.

Tukikohdan kotibileissä pelataan yleensä "cornhole" peliä, jossa kaksi paria yrittää heittää maissipussia reikään.

Lauantai menikin sitten taas tavalliseen tapaan sohvalla löhöten ja elokuvia katsoen, kunnes oli taas aika palata sairaalalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti