16.11.2014

Kuvapläjäys: viikkokatsaus

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, niin viime viikko oli kiireinen. Paitsi töissä, yhtä päivää lukuunottamatta meidän hommat oli tehty jo klo 12-14 mennessä. Ja tuona yhtenäkin päivänä olisi ollut tehty, jollei yksi tosi VIP-potilas olisi tullut...

Sunnuntaina otin ylitöitä takaisin, ja lähdin töistä jo klo 12.30. Iltapäivän rukousajan jälkeen lähdin shoppailemaan, siihen aikaan ei ole vielä kauheasti väkeä liikkeellä. Mun piti ostaa lämpimämpiä vaatteita, kun talvi nyt sitten yllätti (paitsi nyt on taas vähän lämpimämpää). Inhoan vatteiden ostoa täällä, kun sovituskoppeja ei ole naisille kuin yhdessä ostoskeskuksessa, jossa on naisille ihan oma kerros (Kingdom Tower).

Mikähän tämänkin sensuroinnin pointti on... Varsinkin kun kaikkia ei ole peitetty!

Maanantaina käytiin Rebeccan kanssa IKEAssa, olin vihdoin päättänyt ostaa sijauspatjan, koska mun patja on aivan liian kova. No, yllätys, yllätys, ne oli just loppu kaupasta. Ostin sitten vain muutaman jutun itse kaupasta, ja tuhlasin tuplasumman rahaa IKEAn ruokakaupassa :-)


Illalla lähdettiin vielä Rebeccan ja Moiran kanssa yhdelle compoundille päivälliselle. Ruoka oli todella hyvää, ja seurakin mukavaa.

Compoundin upea allas-alue. Ravintola on kaarien takana.

Keskiviikkona kävin ruokakaupassa ja sen jälkeen hierojalla. Johannan ja Jennyn luo tulee viikottain filippiiniläinen hieroja, ja minäkin päätin liittyä porukkaan. Oli ihanaa, ja todella tarpeen!

Torstai oli vapaapäivä, koska olin ollut lauantain töissä. Siivosin ja kävin salilla, siinäpä oikeastaan se. Illalla lähdin sitten taas tukikohtaan. Kokkasin K:lle ja B:lle savuporopastaa, hyvää ja nopsaa.

Kuva unohtu ottaa...

Ohje:

1 Pussi Savupororouhetta
1 Sipuli
2 Prk Creme Fraichea
1 tlk Kermaa

Ruskista sipuli kattilassa ja lisää loput aineet. Savuporo on aika voimakkaan makuista, joten en lisännyt mitään mausteita.

Lisäksi vielä valkosipulileipiä cheddar-juustolla. Nam!

Perjantaina tuli tukikohtaan myös ensin Raija ja Ismo, myöhemmin Heidi ja kaksi muuta suomalaista naista.

  
B tekee illan juhliin vakioviemisensä, "Hotdish"

Iltapäivällä syötiin Raijan, Ismon ja B:n kanssa K:n tekemää poronkäristystä. Jep, poroa kaksi päivää putkeen!


Myöhemmin lähdettiin helikopteripoikien kattobileisiin. Juhlat oli aika isot, siellä oli DJ:kin ja tuli myös tanssittua jonkin verran.

Launataina mentiin taas porukalla, tavan mukaan, brunssille.

Aamupala ja lounas samalla lautasella. Jälkruuaksi otin köyhiä ritareita ja hedelmiä. Kaavoihin kangistuneena syön lähes aina samaa...

Loppupäivä menikin sitten elokuvia katsellessa...

...ja koiruus söi puolet mun hiuspannasta...


4 kommenttia:

 1. Ehkä noiden sensuroitujen hiusväripakettien malleilla oli myyjien mielestä ollut jotenkin seksuaalisen kutsuva katse ja siksi vain ne oli sensuroitu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä. Yleensähän vähäpukeiset naiset sensuroidaan, esim uimapatja paketeissa...

   Poista
 2. Savupororouhetta! Pitääpä pitää tuo mielessä kun seuraavan kerran käy Suomessa. Lihan tuominenhan tänne on vähän niin ja näin, mutta käsittääkseni kuivattuna se olisi ok (ja ainakin mennee käsimatkatavaroissa herättämättä kummempaa huomiota).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kylmätiskissä, ettei sillai ihan 100% kuivattu kuin esim jerky. Mutta toivottavasti onnistuu. Mä toin muutaman pussin ja laitoin pakkaseen.

   Poista