2.11.2014

Halloween-viikonloppu

Torstaina lähdettiin britti-compoundille discoon. Meitä oli mun ja Raijan lisäksi Rebecca, Moira ja "uusi" suomalainen Ismo, joka tuli tänne vuodeksi valmentamaan lentopallojoukkuetta.

Ruuhkat tässä kaupungissa on ihan uskomattomia, varsinkin viikonloppuisin (metroa odottaessa, joka valmistuu 5v kuluttua...). Meidän piti ensin hakea Ismo kyytiin tästä aika läheltä, kuski väitti että tiesi missä compound sijaitsee, mutta ajoi väärin. Matka britti-compoundille kestää normaalisti 30-45 min, nyt meidän matka kesti ruuhkien ja eksymisen takia lähes 2h!

Ilta oli mukava ja oltiin tilattu taksi klo 01, jotta jaksettaisiin seuraavanakin päivänä juhlia :-)

Perjantaina lähdettiin Rebecan ja kolmen uuden suomalaisen kanssa tukikohtaan. Ensin mentiin K:n luokse, jossa syötiin ulkona K:n tekemää meksikolaista ruokaa. B ja R tukikohdasta tuli myös syömään.

Pre-bile drinksut

Myöhemmin tuli vielä muutama muukin kaveri, yhdelle miehelle laitettiin 80-luvun glamrock-meikki, ja hän olikin ihan Brett Michaelsin näköinen. 


Mä olin, vähän tylsästi, pukeutunut noidaksi.

K:n luota lähdettiin tukikohdan baariin klo 20, kun Halloween-juhlat alkoi. Porukkaa oli todella paljon ja meillä oli hauskaa.
Jatkot oli yhden aviatorin luona, mutta väki kaikkosi aika nopeasti, kun siellä ei ollutkaan juotavaa, niiden joiden piti tuoda ei tullutkaan. Kuultiin sitten toisista juhlista ja mentiin sinne. 

Me lähdettiin sieltä B:n kanssa aika pian, muut jatkoivat kuulemma klo 05 asti! B:n luona huomattiin että Rebeccan kengät ja Moiran (joka oli tullut myöhemmin) käsilaukku oli autossa. Mentiin silti sisään, mutta pian tuli puhelu että tytöt haluaa tavaransa takaisin. 

Lähdettiin siis viemään. Mä hyppäsin auton kyytiin pelkääjän paikalle, mutta huomasin pian että B vilkutteli toisesta autosta. Olin vahingossa mennyt B:n kämppiksen autoon :-D Kaikki autot kun tuolla on lähes samanlaisia...

Jouduttiin sitten vielä taksiksikin, kun heitettiin muutama kaveri kotiin. Tukikohta ei ole kovin iso, joten ei ne kävelymatkat mitään kovin pitkiä olisi, mutta kuka nyt yöllä jaksaa kävellä, jos ei ole pakko. 

Lauantaina mentiin tavalliseen tapaan ensin brunssille ja sitten muutamaksi tunniksi altaalle löhöilemään. Ihan huippu viikonloppu (taas!) siis. 

2 kommenttia:

  1. Teilla on siella ollut paljon enemman Halloweenia kuin meilla taalla Halloweenin luvatussa maassa. Vahan havettaa etta ekana USAn Halloweenina en edes juhlistanut sita mitenkaan :D Ehka ensi vuonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan Halloweeniä! Toivon todellakin että ensikon vuonna on suhteita tonne tukikohtaan, jotta pääsen taas osallistumaan. Mutta, onneksi täällä järjestetään niitä juhlia muuallakin, joten johonkin pääsen silti osallistumaan :-)

      Poista