27.9.2014

Octoberfestillä

Eilen oltiin tukikohdassa jokavuotisilla Octoberfesteillä. Luulen että ne järjestetään, koska suurin osa sotilaista on ollut komennuksella Saksassa, yleensä 2-3 vuotta. Tai sitten se vaan on  hyvä syy järjestää juhlat ;-)

Juhlat oli ulkona, mutta ruoka ja juoma tarjoiltiin juhlateltassa. Ilmat on jo alkanut vähän viilenemään, illalla on vain +30c hujakoilla, joten ulkona oli mukava olla, ja tanssiakin.Juomien lisäksi tarjolla oli myös saksalaista ruokaa. Ja se ei ole kovin mun makuun, joten eipä tullut paljon syötyä.

Jotkut oli pukeutunut traditionaalisiin vaatteisiin, ja paras mies- ja naisasu palkittiin.Alussa jokainen sai myös vetää tikkarin telineestä. Jos tikun pää oli värjätty, voitti palkinnon. Rebecca voitti kunnon saksalaisen kolpakon.


Uusi Kenraali oli myös paikalla, ja kävinkin kysymässä häneltä, että voisiko uima-altaan avata yöksi. Se siis nykyään suljetaan kello 22, kun USAn itsenäisyyspäiväjuhlissa siellä oli sikailtu. Eli, nykyään ei pääse enää juhlien jatkoilla altaaseen. Kenraali sanoi harkitsevansa asiaa.Ja tottakai juhlien jälkeen oli vielä jatkot, minne me myös mentiin. Oli mukava ilta.

6 kommenttia:

 1. On se kun 30 astetta on viileää :D Täällä saatiin jo hetki syksyä, mutta nyt ollaan taas tutuissa 26 asteen päivälukemissa onneksi. Kivan näköinen ilta teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaikki on suhteellista :-) Ja kiitos, kivaa oli!

   Poista
 2. Pelastus, että löysin blogisi. Käynnissä paperisota kohti Riadia. Meikussa V1P:llä(ent. 42+52) olen tällä hetkellä. Ihanaa, kiitos Soile!

  T:Miriam

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, kiva juttu, ja tervetuloa!

   Poista
 3. Mua huolestuttaa tuo ilman viileneminen. Kun nyt ei vaan tulis kylmä, ennen kun mä sinne ehdin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se nyt niin nopsaa viilene :-)

   Poista