31.8.2014

Merirosvoilua

Torstaina olin siis merirosvoteemaisissa juhlissa. Ne oli pienellä asuinalueella, jossa on vain kuusi asuntoa.


Juhlat oli saksalaisen R:n luona, joka on asunut täällä jo yli kymmenen vuotta. Juhlat oli takapihalla, missä on pieni allas, sauna (koska R:llä oli ennen suomalainen tyttöystävä) ja baari. R oli myös rakentanut pihalleen merirosvolaivan.

(Yhden kaverin ottama kuva)

(Tämä ja seuraavat kolme kuvaa on Raijan kuvia)


Paras asu palkittiin, ja paikalla oli myös DJ, eli tanssittuakin tuli. Juomana oli itsetehtyä punaviiniä, joka oli yllättävän hyvää. R oli myös palkannut kolme filippiiniläistä miestä, yksi oli baarimikkona ja kaksi grillaili. Vieraat toi omat grillattavat mukana ja baarissa oli tippi-boksi, mihin sai jättää rahaa apupojille ja juomista.


Perjantaina menin mun uuden työkaverin, australialaisen Rebeccan kanssa tukikohtaan.
 
Tätä kuvaa ei varmasti olisi saanut ottaa! Huom lämpötila 48c...

Ensin mentiin altaalle, ja illalla mentiin baariin, jonne tuli myös R ja L tukikohdasta. Nyt on USAssa Labor Day-viikonloppu ("Vappu") ja tukikohtalaisillakin kolme päivää vapaata, joten monet oli lähtenyt reissuun, eikä baarissa ollut paljon porukkaa. Ei siis viihdytty baarissa kovin pitkään, vaan mentiin K:n luokse istumaan loppuiltaa, saman porukan kanssa.

Lauantaina käytiin tukikohdan ravintolassa joka lauantai järjestettävällä brunssilla, ja ruoka oli kyllä hyvää. Muuten ei paljon tehty, ei viitsitty edes mennä altaalle, mutta kastottiin elokuva. Myöhemmin R tuli käymään kitaransa kanssa ja juteltiin ja kuunneltiin kun R soitti.

Seuraavat kaksi viikkoa olenkin sitten yövuoroissa. Tai siis sunnuntai-illasta torstai-aamuun. Vuoro alkaa kello 18.45 ja päätty klo 6.45. Vähän jännittää nukkuminen ja rytmin sekoittuminen, en ole tehnyt öitä sitten vuoden 2002, enkä päivystänytkään. Ja varsinkin tästä ensimmäisestä yöstä tulee pitkä; heräsin tänään klo 10.30, enkä tule pystymään nukkumaan päikkäreitä ennen työvuoroa.

Mutta, on näissä yövuoroissa jotain positiivistakin; ensi viikolla tukikohdan kenraali, eli "pomo", vaihtuu, ja siellä on tietysti kunnon seremoniakin. Pääsen siis sinne sitä katsomaan, varmasti kerran elämässä kokemus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti