7.6.2014

Viikonlopun viettoa tukikohdassa

Torstaina menin taas tukikohtaan, mutta ensin kävin töiden jälkeen salilla. Olen löytänyt jostain motivaation, ja torstaina olinkin yhdeksän päivän aikana käynyt salilla kuusi kertaa!

K sai suomenreissun jälkeen kunnon flunssan, ja meidän oli torstaina tarkoitus olla vain K:n luona ja mennä aikasin nukkumaan. Mutta, eihän se taaskaan mennyt suunnitelman mukaan. Yksi K:n ystävä tuli käymään ja lähdettiinkin sitten baariin. Istuttiin siellä vähän aikaan, ja päätettiin sitten mennä yhden naissotilaan läksiäisiin.

Kun tutltiin juhlapaikalle oli siellä muutama tuttu, mutta vain kourallinen ihmisiä. Siellä oli kyllä dj:kin, joten tanssittiin vähän aikaan. Kun kaikki lähti altaalle, lähdettiin mekin takaisin baariin, joka sijaitsee siis allasalueella. Myöhemmin käytiin mekin sitten yöuinnilla altaassa. Se on vähän niinkuin perinne tuolla ;-)

Perjantaina suurin osa päivästä meni sohvalla löhöillessä. K oli tuonut puoli laukullista herkkuja Suomesta; sain suomalaista kahvia aamulla ja illalla tehtiin hirvikäristystä. Lisäksi K oli ostanut juustoja, hapankorppuja ja tietysti suklaata!

Onneksi IKEAsta saa puolukkahilloa

Illalla päätettiin sitten vielä lähteä baariin. Baarissa oli ilmoituksia että tarkistavat henkilökortit kaikilta jotka ostavat alkoholia, koska jotkut on valittanut että ulkopuoliset (kuten minä!) tulevat ja juovat heidän alkoholinsa... K kävi ostamassa pari ekaa juomaa, mutta häneltä ei kysytty korttia.


Ajateltiin etteivät ne niitä kortteja vissiin sitten tarkistakkaan, ja mä menin sitten tiskille ostamaan meille juomat. Kun olin tilannut joku mies, jolla oli joku lista kädessä, kysyi olenko 64. Tajusin samalla että hän on nyt joku tarkastaja, mulla ei ole mitään hajua mikä 64 on, mutta vastasin kyllä. Mies laitto ruksin listaan ja se oli siinä.

Pöydässä kysyin tietysti heti että mikä on 64. Vastaus oli että ilmavoimat. Mies siis luuli minua ilmavoimien värvätyksi, ja parasta on se, että ne ovat kaikki nuoria, yleensä alle 25v. Hahhhaahhaaa! Toki ne saa ostaa vain kolme drinksua illassa, mutta mä en sitten enää mennytkään baaritiskille.

Kun baari suljettiin ajateltiin mennä yksiin bileisiin, jonne jotkut tutut oli mennyt. No, tultiin juhlapaikalle ja bileet olikin vain kutsutuille tarkoitettu. Hyvä niin, oltiin sitten kotona jo puolenyön aikaan ja nukuinkin kunnolliset ja pitkät yöunet.

Tänään opiskelin aamupäivällä tiistaina alkavaa sukelluskurssia varten, kun K kävi pari tuntia töissä. Opiskelumateriaaliin kuuluu DVD ja oppikirja, jossa on myös kirjallisia testejä, jotka pitää suorittaa ennen kurssia.

Intohimoisen sukeltajan luona on hyvä opiskella sukellusta

Sen jälkeen mentiin altaalle, missä olin ajatellut vielä opiskella vähän. No, eihän siitä mitään tullut, kahdesta syystä; ensinnäkin ympärillä oli niin paljon upeakroppaisia miehiä, ja joku vielä punnersikin altaan reunalla, että eihän siinä voinut keskittyä. Ja kun sitten ryhdistäydyin, niin en päässyt kovin pitkälle kun kirjasta alkoi irrota sivuja; liima ilmeisesti suli kuumuudesta :-)4 kommenttia:

 1. Sama kurssikirja, jonka meidänkin porukka kävi läpi muutama vuosi sitten. Minä en, en uskalla sukeltaa.. Ei olisi tullut minunkaan opiskelusta mitään tuolla altaalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Minä odotan sitä että saan sukeltaa punaisessa meressä kuin kuuta nousevaa!

   Poista
 2. Ei hullummat olot sulla siellä tukikohdassa:) ja tsemppiä lukemiseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan! Ja kiitos. Toivon että ehtisin tänään töissä opiskella :-)

   Poista