31.5.2014

Maassa maan tavalla

Torstaina Marriott hotellissa järjestettiin urologinen koulutuspäivä. Koulutus maksoi 100€ hoitajilta, mutta onneksi meidän teamleaderi sai jonkun firman sponsoroimaan meitä 7 hoitajaa jotka päästiin koulutukseen. Kiitos taas MERS, ei meitä muuten olisi noin monta päässyt ;-)


Täällä on aina ohjelmaan lisätty lounaan lisäksi rukous

Bussi lähti sairaalalta klo 7, perillä oltiin jo n 7.20. Koulutuksen piti alkaa klo 8, mutta eihän täällä mikään koskaan ala ajallaan, kello oli kyllä yli 8.30 kun vihdoin aloitettiin. 
Maassa missä naiset ja miehet pidetään erillään, on nämä koulutukset välillä hankalia. Muutama vuosi sitten kuulemma muttawa (uskontopoliisi) tuli paikalle ja käski kaikki naiset pois. Saivat sentään ensin syödä. 

Yksi hoitaja meidän koulutuksessa kertoi että kun hänen piti osallistua viime vuonna tähän samaan koulutukseen, sai hän tiedon edellisenä päivänä klo 16.30 että naiset ei saa osallistua. 

Tänä vuonna muttawa ei tainnut tietää koulutuksesta, mutta varmuuden vuoksi luentosaliin pystytettiin väliseinä, miehet toiselle puolelle ja naiset toiselle. 

Koulutus oli aika tylsä, suurin osa oli lääkäreille tarkoitettu ja meni aika lailla yli hilseen. Mutta oli siellä onneksi yksi tai kaksi ihan mielenkiintoista luentoakin. 

Filippiiniläiset ovat kovia ottamaan ryhmäkuvia
Lounaalla oli runsas buffett, ja se oli onneksi hyvää. Ja tästä koulutuksesta tuli 5 CME-opintopistettä, nyt multa uupuu enää 25 pistettä...

Pääsinpä kuvaan mun lempparikirurginkin kanssa!

6 kommenttia:

 1. Kiitos näistä mielenkiintoisista postauksista ja hienoista kuvista. Itse olen myös sh. t. Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että mun höpötykset kiinnostaa :-)

   Poista
 2. Ihana tämä sun blogi! :)

  VastaaPoista
 3. Mitäs muuten, jos sattuis niin, että tuolla saudeissa ollessasi rakastuisit johon kuhun. . .
  Miten siellä voi seurustella? Yhtäkkiseltä se on arvatenkin varsin hankalaa.
  Vai miten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no joo, kyllähän se periaatteessa on hankalaa, mutta kunhan mies asuu jollain asuinalueella niin silloinhan voi olla siellä. Kiellettyähän se on samassa autossakin olla, jos ei ole naimisissa tai aviopari mukana, mutta ei se länsimaalaisille ole ongelma, harvoin, jos koskaan pysäytetään. Mutta, ostoskeskuksissa ja ravintoloissa muttawa voi tulla kysymään avioliitto-todistusta, ja silloin voi joutua vankilaan.

   Poista