18.4.2014

Luksusta arjen keskellä

Maksaisitko Suomessa 63€ brunssista? En minä ainakaan, varsinkaan kun siihen ei edes kuulu kuohuviiniä! Mutta täällä se onkin ihan eri juttu. Täällä sitä ansaitsee välillä vähän lukusta ja kunnon törsääminenkin on joskus sallittua :-)

Tänään olin siis brunssilla viiden tähden Ritz-Carlton-hotellissa, jossa vietettiin Silmun ma'assalamaa, eli läksiäisiä.

Monessa hotellissa ja ravintolassakin täällä Riadissa saa ottaa abayan pois, mutta ei tuolla. Niinpä minäkin siis lähdin hotellille ryppyisessä t-paidassa ja capri-leggingseillä.


 Päälle vain "juhla-abaya" ja söpöt kengät, ja menoksi. Kätevää, sanon minä!

Hotelli oli tietysti todella upea. Kun tultiin portista sisään tarkistettiin auton takaluukkuun, ja sisään hotelliin mentiin metallinpaljastimen läpi, ja käsilaukku läpivalaistiin.

Meitä oli viisitoista henkeä, suurin osa suomalaisia, ja iltapäivä oli mukava. Ruoka oli herkullista, ja sitä tuli tietysti vedettyä aivan liikaa. Ruuan kanssa juotiin hedelmämehuja ja alkoholittomia mocktaileja.
4 kommenttia:

 1. Voi miten helppoa tuo pukeutuminen :)!

  Aika kivat puitteet läksiäisille. ja herkkuakin siinä taisi olla monenlaista. Tää täällä syö justiinsa lounaaksi leipää purkkimakrillilla ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Mua hyvin harvoin häiritsee käyttää abayaa. Ja kun on niin kuuma kun täällä on, niin se on ihan se ja sama onko musta kaapu päällä vai ei :-)

   Poista
 2. Todellakin kätevää, kun ei tarvitse miettiä, mitä pukee päälleen. Onko sinulle koskaan käynyt niin, että on pitänyt (tai saanut) riisua abaya ja alla onkin ollut jotain ei niin tilanteeseen soveliasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en kyllä muista. Mä en ikinä ylipäätänsä lähde vain pyjama tai pelkät alusvaatteet päällä abayan alla. Ja jos en ole varma saako abayan ottaa pois, pukeudun sillai että voin sen ottaa.

   Poista