1.3.2014

Kabsa-pippalot

Eilen oltiin siellä sotilastukikohdassa jokavuotisissa, arabiteemaisissa Kabsa-bileissä. Pukukoodina oli miehille arabipuku, naisille arabialainen (jalabiya) tai tavallinen iltapuku.

Mentiin jo ajoissa, jotta ei jumituttaisi ruuhkaisella portilla, sisäänkirjautuminen kun vie aika kauan. Ehdittiin siis nauttia lasilliset viiniä ja ottaa valokuvia ennen juhliin lähtöä.

Suomenliput...? Kuvassa olevan miehen tyttöystävä on suomalainen

Noniin, varotaan sitä laahusta...

Juhlat olivat valtavassa teltassa, joka oli koristeltu upeasti arabialaisine mattoineen ja koristeineen. Ulkopuolella oli kameli ja haukka, joiden kanssa sai ottaa valokuvia. Sisällä oli myös valokuvauspaikka, jossa ammattilainen otti valokuvia. Ja myöhemmin siellä sai itse ottaa kuvia.

Törmäsin myös juhlissa täällä toisessa sairaalassa työskentelevään suomalaiseen Silmuun, jonka blogiakin olen seurannut.Ruokana oli buffee, siellä oli niin arabialasita kuin länsimaalaistakin ruokaa, mm lohta.

Juhlissa esiintyi myös egyptiläinen vatsatanssija. Oli kuulemma todella vaikeaa löytää täältä semmoinen!


Jatkoille siirryttiin juhlien loppuessa jonkun talon katolle, minne juhlien dj:kin tuli laitteineen.Sieltä matka jatkui vielä uima-altaalle, tällä kertaa en uinut, yöllä ilma oli aika viileää...


2 kommenttia:

  1. Muuten, oletko värjännyt hiuksiasi? Näyttävät näissä kuvissa tummemmilta. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä niitä ihan säännöllisesti värjään, ja aika lailla saman värisiksi aina. Näyttää ehkä noissa kuvissa tummemmalta, kuin mitä on.

      Poista