8.11.2013

Quality Day

Sunnuntaina ja maanantaina olin siis meidän Quality Dayn ("Laatu Päivät") ständillä. Teemana oli "Promoting patient and family centered care" (Potilas- ja perhekeskeisen hoidon edistäminen) ja päivien aikana oli jotain luentoja ja kaikilla osastoilla oli omat ständit. 


Sunnuntai oli hyvin kiireinen, en edes päässyt lounaalle. Onneksi olin hakenut Starbucksista ison jääkahvin klo 10.30. Ja söin muutaman muffinssin iltapäivän aikana. 

Yksi syy miksi en päässyt lounaalle oli, että kaikkia ständejä arvioitiin, ja eri arvioijat tulivat eri aikoihin, ja sunnuntaina meitä oli vain kolme, ja kahden piti koko ajan olla paikalla. 


Me oltiin aika pienessä tilassa, siellä oli varmaan jotain 15 ständiä, ja meteli oli aikamoinen. Olin myös koko päivän joutunut kertomaan, kerta toisen jälkeen, kovalla äänellä, robotista ja toisesta laitteesta (intra operative radiotherapy). Päätä särki aika lailla kun tulin kotiin. 

Maanantai oli onneksi vähän rauhallisempi, ja meitä oli myös yksi enemmän, välillä jopa kaksi. 

Apteekin ständi

"Työterveyshuollon/terveyskeskuksen" ständi tuli toiseksi

Kaikilla ständeillä oli myös kilpailuja ja leikkejä, mistä voitti halpoja krääsäpalkintoja. Meidän krääsä loppu aika nopeasti, ja se olikin suuri pettymys monelle, tuntui että suurin osa oli todellakin vain, parinkymmenen sentin, tai maks euron, krääsän perässä...

Myös sairaalan johtaja kävi jokaisella ständillä. Hänellä oli noin kymmenen hengen seurue ja vartija mukana. Kaikki ständit sai hienot, kehystetyt, osallistumistodistukset johtajalta. 

Sairaalan johtaja ja libanonilainen Moustafa. Johtaja kysyi Moustafalta muutaman kiperän kysymyksen.

Päivän päätteeksi oli vielä tietovisa, meidänkin ständistä osallistui yksi filippiiniläinen. Ei voittanut, mutta meidän ständi voitti parhaan ständin palkinnon :-)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän me voitettu siksi, että yksi Lisa oli askarrellut robotin ja sen toisen laitteen pahvista...

   Poista
 2. Onnittelut voitosta täältäkin, upea ständi! Tosi kiva blogi sulla, olin onnellinen kun löysin tän. Täällä kirjoittelee Lontooseen hiljattain rantautunut ja toivottavati pian työllistyvä sh, mulla oli aikoinaan suunnitelmissa lähteä kanssa Saudeihin töihin, mutta sitten kohtalo puuttui peliin ja johdattikin tänne. Pienellä haikeudella mietin välillä että minkälaistahan siellä olisi ollut työskennellä, ei se tosin myöhästä ole vieläkään toteuttaa :-)

  Sain itse juuri eilen kauan odottamani NMC rekisteröinnin täällä päässä kuntoon, luulin että täällä ollaan tosi byrokraattisia ja rakastataan paperinpyörittelyä, mutta kun luin tosta sun prosessista ja kaiken maailman labrakokeista niin meni vähän mittasuhteet uusiks. Kaikkea hyvää sinne ja voimia työnaherrukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Arvasin että voitatte heti kun näin ton ekan kuvan ;-)

   Poista