9.10.2013

Toinen viikko

Meidän hoitajien yhteinen orientaatio loppui eilen. Sen "kunniaksi" meillä oli lääketentti; 20 kysymystä ja 20 lääkelaskua. Läpäisin kahdella virheellä, ihan kuten viimeksikin :-)


Tänään ja huomenna minä, malesialainen Ng ja filippiiniläinen Helen, ollaan oma pikku ryhmä, me mennään siis kaikki kolme leikkuriin. Jamal, yksi leikkurin opetushoitjista, käy meidän kanssa läpi säännöksiä ja rutiineja, ja opeteltiin tänään mm taas vaihteeksi kuinka kädet pestään steriilisti. Huoh.

Katsottiin opetusvideoita huoneessa jossa porukka ravas koko ajan, ja joku puhu puhelimessa...

Käytiin jo toissa päivänä tutustumassa leikkuriin, siellä oli vielä todella paljon tuttuja. Suurin osa muisti mut, ja olikin kiva nähdä paljon tuttuja naamoja. Varmasti paljon helpompaa sopeutua tällä kertaa. Kolme hoitajaa on ihan sieltä mun ensimmäisestä sairaalasta asti, jossa olin 2001-2002!

Osastonhoitaja ja apulaisosastonhoitajat on vaihtunut; oh (jenkki) on lomalla, ja yksi aoh on entinen työkaveri, libanonilainen Ali. Toinen aoh on uusi, australialainen nainen. Hän vaikutti tosi mukavalta, ja sanoi että oli kuullut paljon kehuja kuinka mukava olen, ja miten kivaa että tulin takaisin. Olipa kiva kuulla :-)

Saatiin myös yhden viikon palkka, ja ollaan käyty shoppailemassakin muutama kerta. Sain vihdoin ostettua lenkkarit, jotta pääsen salille. Lähin on talon alakerrassa.

Varoitus rullaportaissa

6 kommenttia:

 1. On varmaan ihan mukavaa palata paikkaan jossa on ennestaan tuttuja ja jossa sulla on jo ennestään "maine". Ja varsinkin kun se maine on noin hyvä.

  Siis maksetaanko siellä aina palkka joka viikko vai onko se vaan näin alussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän se kovasti helpottaa, mutta oli kyllä yllättävää kuulla kehuja!

   Ei, kyllä palkka maksetaan normaalisti kerran kuussa, mutta satuttiin tulemaan juuri viikkoa ennen palkkapäivää :-)

   Poista
 2. Onpas kiva lueskella sun kuulumisia ja nähdä kuvia :) Terkkuja kaikilta "kotoa" eli töistä :P Pus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Paljon terkkuja kaikille, ikävä on <3

   Poista
 3. Tästä on tullut joka iltainen rutiini, käydä lukemassa sun blogia:) Kiva lukea kuulumisia kuvilla höystettynä. Terkkuja ja halaus!
  Ps. laita viestiä kun tarviit ruisleipälähetyksen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiva kuulla, sen kunniaksi kirjoitan nyt uuuden postauksen :-)
   Halaus sinnekin.

   Poista