28.7.2013

Stockholm i mitt ♥

Vietin taas aivan fantastisen viikonlopun ihanassa, ja lähes trooppisessa, Tukholmassa. Tuo otsikko tulee tästä suositusta laulusta:
 

Perjantai-aamuna lensin Tukholmaan. Mulla oli paikka ihan koneen takaosassa. Kone oli vain osittain täynnä, ja juuri ennen lähtöä tuli lentoemäntä sanomaan että kone oli liian "taka-painava", ja meistä kuusi ihmistä, minä mukaanlukien, pitikin siirtyä ihan koneen etupäähän istumaan. Eipä ole tuotakaan koskaan ennen tapahtunut...

ABBA-museon mainos Arlandan kentällä. Kuvassa ABBAn asut Waterloo-kappaleen esityksestä, Euroviisuissa 1974.

Olin ystäväni Marian luona Märstassa, Tukholman pohjoispuolella, jo klo 10.30 paikallista aikaa, kotoa olin lähtenyt neljä tuntia aikaisemmin!

Pian Marian luokse tuli myös Maggie, ja lähdettiin rannalle, ulkona oli kunnon helle. Minäkin kävin kerran Mälaren-järvessä uimassa, vesi tuntui kyllä aika viileältä, mutta nopeasti tuli taas kuuma rannalla.


Rannalta suunnattiin Systembolagetin ("Alkon") ja ruokakaupan kautta Maggielle, jossa istuttiin iltaa ja herkuteltiin mm savustetulla lohella, nam!


Lauantaina lähdettiin Fjäderholmenin saarelle piknikille. Saarelle pääsee Slussenilta laivalla (lähtee Djurgårdsfärjanin vierestä), meno-paluu maksoi 120kr, matka kesti n 25 min.Saarella on muutama ravintola, kesäteatteri, museo ja pikku putiikkeja.

Maria


Viikinkilaiva!

Ah, Cinderella, sillä on joskus tullut risteiltyä "muutama" kerta...

Saarelta palattua me käveltiin Vanhaan Kaupunkiin, jossa mentiin terassille syömään.

Sunnuntai-aamuna nautittiin vielä hotellitasoisesta aamiaisesta, ja sain vielä kyydin kentällekin.

2 kommenttia:

 1. Tukholma minunkin ♥ Ihana ihana Tukholma!!!

  Sinä olet kyllä hyvä pitämään yhteyksiä kavereihin. Mulla on moni ystävyyssuhde mennyt menojaan, kun en pidä yhteyttä ihmisiin... Harmi, olisi kavereita vähän joka puolella maailmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebook kyllä auttaa huomattavasti tuossa yhteydenpidossa, mutta olen minäkin "kadottanut" muutaman ystävän.

   Poista