7.7.2013

Mökillä

Mökillä oli taas mukavaa, ja sääkin oli parempi kuin ennen, jossei nyt täydellinen, niin aurinkoa ja lämpöä oli silti ihan kivasti, ja satoikin pääasiassa vain öisin.


Tällä kertaa meitä oli vähän isompi porukka, kun velikin oli mukana perheineen. Meillä olikin kaksi mökkiä, yövyttiin ja syötiin vähän isommassa "leirikeskuksessa", jossa oli ison tuvan ja keittiön lisäksi kolme makuuhuonetta, ja uitiin ja saunottiin saunamökillä, jossa ollaan ennen yövytty. Näiden välillä oli matkaa ehkä n 300m.


Päivittäiset laiturikahvit


Tyttö halusi onkia, valitettavasti kala ei napannut

Ja soutamistakin pääsi kokeilemaan

Jokakesäisiä vieraitaValoisat kesäyöt (tämä kuva otettu klo 23.30) jaksavat aina ihmetyttää ja ihastuttaa!

Perinteiseen tapaan käytiin yhtenä päivänä shoppailemassa Kärkkäisellä, puolentunnin ajomatkan päässä. Mun ei pitänyt ostaa mitään, mutta niin vain tarttui mukaan pussillinen vaatteita. Mutta, alennuksesta, tottakai! Mökille paluumatkalla käytiin jäätelö- ja siideriostoksilla Siwassa, ja multa kysyttiin TAAS paperit. Alkossakin kysyttin pari kuukautta sitten :-)

Mökkiloma ei silti ollut ihan vain syömistä, aurinkoa, löhöilyä, rentoutumista, seurapelejä ja yhdessäoloa, vaan kävinpä jopa yhtenä aamuna lenkilläkin, ja mikäs näissä maisemissa on lenkkeillessä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti