17.7.2013

Lomailua

Lomaa on takana jo 2,5 viikkoa, mutta onneksi sitä on jäljelläkin vielä 1,5 viikkoa. Huomenna lähdetään ystäväni H:n kanssa Pärnuun 4 päiväksi. Ja joka päiväksi on luvattu sadetta...

Loma alkoi perinteisesti; mentiin työporukalla terassille. Tänä vuonna suurin osa pääsi töistä jo klo 14-aikaan, ja aurinko porotti pilvettömältä taivaalta. Täydellinen lomanaloitus siis!

Pieni drinksu loman kunniaksi...

Mökin lisäksi olen mm ollut reilun vuorokauden lastenvahtina siskolle. Olihan se vähän rankkaa, mutta oli myös todella mukavaa viettää aikaa niin intensiivisesti maailman ihanimpien "marakattien" kanssa :-)

Tämä "leikki" viihdytti pitkään - ja mä sain chillata nurmikolla!

Maanantaina olin ensimmäistä kertaa Helsingin Hard Rock Cafe'ssa. Tapasin siellä suomalais-amerikkalaisen ystäväpariskunnan (ja amerikkalaisen miehen siskon), he olivat lomalla Suomessa, ja oli mukava tavata taas pitkästä aikaan. Paikka oli ihan kiva, ja henkilökuntakin oli aika kansainvälistä.

Bon Jovin kitara

Lisäksi olen katsastanut auton (meni läpi! Muutamalla korjauskehotuksella kylläkin...), vieraillut ja ulkoillut. Kauheesti muuta ei sitten olekkaan tullut tehtyä. Ja kämppä onkin tällähetkellä sen näköinen, että ehkä sille pitäis tehdä jotain...2 kommenttia: