18.6.2013

Vastoinkäymisiä ja muutakin

Tänään mun piti viedä välitystoimistoon tarkistuttamaan kaikki paperit, niin että ensi maanantain lääkärinkäynnin (ja toivottavasti negatiivisen vihurirokkovastauksen) jälkeen voisin ruveta hakemaan viisumia. Mutta, en sitten päässytkään minnekään tänään.

Mähän lopetin einesten syönnin pari vuotta sitten, ja muutamaa Dr Oetkerin pakastemozzarellapizzaa, pinaattilettuja ja kormakastiketta lukuun ottamatta en ole eineksiä sen jälkeen syönyt. Mutta, viime viikolla himoitsin hampurilaista ja ostin semmoisen missä on vain pihvi ja kaksi leipää. Eilen sen sitten vihdoin söin, tuunattuna tietenkin, - ja sain ruokamyrkytyksen! Eikä se ollut vielä mennyt vanhaksi.

Inhottavaa oli, nyt onneksi olo jo aika lailla parempi, ja huomenna menen taas töihin, mutta eineshampurilaisia en kyllä koskaan enää osta!

On mulla kyllä ollut mukavaakin. Perjantaina oltiin kahden työkaverin kanssa Bryan Adamsin keikalla. Piti sataa, mutta onneksi sade loppui juuri kun mentiin keikkapaikalle Kaisanniemeen syönnin jälkeen. Kylmähän toki oli, mutta se ei nyt niin haitannut, sade olisi ollut kamalampaa.

Festarilook 2013 :-)


Ja Bryan Adams oli todella hyvä, parempi kuin odotin. Ja vaikka en ollut suurinta osaa biiseistä kuullut moneen vuoteen, muistui ne silti mieleen :-) Ehdoton kohokohta oli tietysti "Summer of '69", yksi mun lempparibiiseistä ylipäätänsä.

Sunnuntaina olin ystäväni tyttären konfirmaatiossa. Samassa kirkossa jossa mut oli konfirmoitu 24 vuotta aikaisemmin. Kääk!


Harmi vaan että sunnuntaikin oli sateinen ja kylmä, olisi ollut kiva juhlia ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti