27.6.2013

Loma on ihan nurkan takana

Mulla on flunssa. En muista millon olisi viimeksi ollut kesällä, mutta nyt sen sain. Mutta, onneksi nyt, eikä ensi viikolla. Sillon alkaa nimittäin loma!

Ensiksi mennään taas mökille maanantaista perjantaihin. Toivottavasti tänä vuonna olisi säätkin kohdillaan. Olisi jo aika, ja nyt ollaan jopa vaihdettu mökkiviikon ajankohtaa. Tänä vuonna veljenikin tulee sinne perheineen, joten meitä onkin aika iso porukka.

Juhannuksena oltiin taas ystäväni H:n kanssa risteilyllä. Aattona sää helli meitä, ja risteily olikin todella mukava kaikinpuolin.


Tänään kävin välitystoimistossa tarkistuttamassa paperit, ja nyt odotellaan vaan sitä vihurirokkovastausta, maanantai-aamuna, ennen mökkiä, on vielä lääkäriaikakin...

Sain myös tietää, että suomalaisten ja portugalilaisten viisumikiintiöt Saudeihin on täynnä, tai jotain, joten en voikaan hakea viisumia ihan heti, koska hakuun voi mennä normaalia kauemmin, ja tarvitsen passia parin viikon kuluttua, kun mennään H:n kanssa Pärnuun. Mutta ei lähdön silti pitäisi sen takia viivästyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti