1.6.2013

Kesä ♥


Aaaaaaah, nautin, todellakin!!! Kaikki vähänkin pidempään blogia seuranneet lukijat tietävät varmasti jo että vihaan talvea ja rakastan kesää. Joten, tällä hetkellä olen todella onnellinen!


Tänään söin aamupalan parvekkeella, ja nytkin bloggailen samaisessa paikassa. Laitoin tuon kuvan Facebookiin, ja kommentoin että melkein on paniikki kun koko ajan päässä pyörii että pitää nyt tästä ja tästäkin muistaa nauttia, kun sitten syksyn muuton jälkeen nämä ovat pitkäksii aikaa vain ihania muistoja.

Tuula siihen sitten kommentoi että "No panic, pääseehän sinne Suomeen aina välillä käymään. Ja kun siellä on vaan käymässä, niin kaikki tuntuu niiiin ihanalta sen hetken". Ja tottahan tuo on. Ja vaikka Suomeen kesää todellakin rakastan, niin kyllä se vaan tuntuu vielä ihanammalta juuri silloin kun on vain lomalla, käymässä.


Laskin juuri työpäivät kesälomaan, niitäkin on vain 18 jäljellä, jee! Lomasuunnitelmissa tällä hetkellä mm ihana mökkiloma (tietysti), Pärnun reissu ja viikonloppu vanhojen työkavereiden luona Tukholmassa. Lisäksi olisi myös tarkoitus olla siskolle lapsenvahtina, niin vanhemmat voivat lähteä vaikka risteilylle ja tottakai myös lepoa, ulkoilua, grillailua ja paljon aurinkoa ja lämpöä :-) Halauisin myös käydä Steve McCurryn valokuvanäyttelyssä. Heurekan "Body Worlds" näyttely on myös vielä näkemättä, sekä Helsingin Hard Rock Cafe' testaamatta!

Oikein ihanaa, lämmintä ja aurinkoista kesää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihana kun on kesä tullut Suomeenkin, nauti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja täällä on vielä Euroopan parhaat säätkin :-) Kiitos!

   Poista
 2. Voin suositella Body Worldsia lämpimästi! Olen käynyt saman sarjan näyttelyssä kahdesti ja ovat kummallakin kerralla antaneet ahaa-elämyksiä. Hyvää kesää!

  VastaaPoista