23.4.2013

Höpötystä

Oi että oli upea sää viikonloppuna! Ihana, ihana kevät ♥

Lauantaina oli taas vuorossa "Neljän ystävän illallinen", tällä kertaa ystäväni H:n luona. Ilta oli taas todella mukava, ja ruoka herkullista.

Alkuruokana oli aivan mahtava "Toast Skagen"

Viikonloppuna kaivoin myös mustat kaavut, eli abayat esille. Työkaveri oli kauhean kiinnostunut niistä, ja Saudeista ylipäätään, joten vein taas näytille töihin.

Onpas ryppyisiä! Tuo missä on "hopeaa" on mun "juhla-abaya", ja toinen, jonka kuvion lehdet on oikeasti vaalean sinisiä, on "arki-abaya". Eiköhän Saudeista tule ostettua taas ainakin yksi uusi!

Vähän sekalaisin tuntein kokeilin niitä päälle, muistelin miten ne nyt taas laitettiin kiinni. Siis, periaatteessa tykkään käyttää abayaa, koska ei yhtään tarvitse miettiä mitä laittaa vaikka kauppaan päälle, mutta toisaalta se kaapuhan edustaa myös jonkinverran negatiivisia asioita.

Kävin myös hakemassa valmiin uuden passin. Kysyin taas, kuten viimeksi, että enkö saisi pitää vanhaa passia. Viimeksi en saanut, tälläkertaa sain pitää, paitsi että kuvasivu revittiin irti. No eipä haittaa, kauhea kuva siinä oli muutenkin ;-)


Ja taas tuli puhelinluettelot postilaatikkoon. Siis oikeasti, miksi hitossa niitä tyrkytetään edelleen ihmisille. Eikö voisi vaikka tulla lappu, minkä voi itse lähettää eteenpäin, jos välttämättä haluaa ne turhakkeet. Käsittämätöntä!

Sairaalan kellarista löytyi lavallinen luetteloita. Hohhoijaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti