10.3.2013

Loppuloma

Niin se tämäkin loma taas vetää viimeisiään... No, onneksi Pääsiäiseen, ja neljän päivän vapaisiin, on vain 2,5 viikkoa jäljellä!

Perjantaina kävin piiiiiiiiitkästä aikaa kampaajalla. Nyt tuppaan koko ajan unohtamaan että ylipitkä tukka on taas vain olkapäille asti, tukkaa ei saa nopeasti solmuun, ja muutenkin vaatii taas tottumista. Mutta tämä on kyllä mulle paras pituus. Kivaa saada myös uusi väri ja tietysti se pesun yhteydessä oleva ihana päähieronta oli todella rentouttavaa.

Illalla lähdettiin sitten duuniporukan kanssa pitkästä aikaa 22-h risteilylle. Vähän liikaa on kyllä kaksi risteilyä viikossa, mutta seuraava taitaakin onneksi olla vasta juhannuksena.

Laiva oli uuden Baltic Princessin sijalle tullut vanha Silja Europa. Paljon positiivista laivassa ei ollut, verrattuna Baltic Princessiin. Pubi-ja ostosalue oli kivempi kuin Princessillä, ja shoppiltavaakin oli enemmän. Mutta siihen se sitten melkein jäikin.

Meitä oli neljä hytillistä porukkaa, ja hytit oli vierekkäin. No, mun porukan hytti haisi ihan järkyttävästi tupakalle. Mentiin sitten pyytämään uusi hytti, ja sanottiin että ollaan ryhmässä ja meillä oli vierekkäiset hytit. Saatiin kyllä uusi hytti samalta kannelta, mutta kaukana muista. Eikä mitään drinkkilippuja tai hyttiluokan korotusta, saati edes anteeksipyyntöä. Aion kyllä tehdä valituksen! Varsinkin kun uuden hytin vessa haisi kuselle...

Buffetin ruoka oli ihan ok, mitä nyt sushi oli liian kuivaa. Mutta juomahanoille oli älyttömät jonot, Baltic Princessillä oli enemmän juomapisteitä. Myös ruokajonot olivat välillä vähän liian pitkiä. Plussaa buffet-alueen valtaville ikkunoille, joista on kesällä varmasti upeat näkynät.  Laiva oli siis varmasti hieno parikymmentävuotta sitten, mutta nyt aika nuhjuinen.

Pubissa soitti trubaduuri, George Rigby, jota olen vähän kuunnellut joskus ennenkin. George on ystäväni siskon mies, ja ollaan tavattukin joskus, mutta ennen en ole viitsinyt käydä moikkaamassa. Nyt jäätiin ihan ajan kanssa kuuntelemaan häntä, ja hän oli todella hyvä. Tosi hyvä ääni, ja soitti tosi paljon just semmoista musiikkia josta tykkään!


Tällä kertaa kävin sitten tauolla moikkaamassa Georgea. Juteltiin vielä esityksen jälkeenkin jonkin verran, ja seuraavana päivänä käytiin taas kuuntelemassa häntä. Yleisö ei vaan ollut ihan yhtä innostunutta kuin edellisenä iltana...

Yökerhossa taas esiintyi Gebardi, jota monet olivat odottaneet innoissaan. Mutta en minä. Ja täytyy sanoa että mahtavan Georgen jälkeen, oli Gebardi varsinainen antiklimax... Varsinkin kun sen reilun tunnin ajan, jolloin yritin bändiä kuunnella, soittivat he pääosin vaan jotain Tapani Kansaa ja Popedaa...Huoh... Mä tykkään enemmän nuoremmista bilebändeistä, jotka soittavat sopivasti sekoittaen uutta ja vanhaa pop- ja rockmusiikkia, eikä mitään suomalaisia iskelmiä...

No mutta, hauskaa meillä oli joka tapauksessa :-)

2 kommenttia:

  1. Kirjoita vaan valitus. Minä annan kanssa aina palautetta meilillä. Oli sitten posotitiivista tai negatiivista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein valituksen! Pitäis kyllä olla aktiivisempi niitten positiivistenkin palautteiden osalta, yleensä tulee tehtyä vain niitä negatiivisia...

      Poista