6.3.2013

Lomalla

Olen lomalla, ihanaa!


Viime viikonloppuna oltiin kahden kaverin kanssa Tukholman risteilyllä. Mentiin Siljalla, ja syötiin menomatkalla buffetissa. Voisin ehkä sanoa että Siljalla on paras. Ihana, runsas kalapöytä, ceasarsalaattia, tuoretta sushia ja texmex pöytä. Enpä muuta pahemmin kaipaakaan :-)

Tukholmassa mun oli tarkoitus shoppailla. Enkä löytänyt mitään! En edes lempparikenkäkaupasta, Deichmannista, josta yleensä löydän kengät. Tai pari. No, säästypä rahaa.

Käytiin lounaalla Kungshallenissa, mä söin, yllätys, yllätys, nacho-lautasen. Käveltiin sinne Hötorgetin läpi, jossa oli pääasiassa kukka- ja hedelmä/vihannes-kojuja. Ja tuli todellakin olo että oli ulkomailla! Murretta puhuvat miehet huutelivat kojuista, osatakaa 20% alennuksella jne. Todella halvalla olisi saanut mm tulppaaneja. Mutta en ihan viittinyt ruveta raahaamaan Suomeen...


Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä olikin aikamoinen myrsky. Heräsin monta kertaa yöllä siihen että laiva keinui todella paljon, melkein kuin jossain Lintsin laitteessa. Onneksi en pelkää, joten oli helppo aina nukahtaa uudelleen.

Eilen sisko oli perheineen syömässä, ja ihana siskontyttöni jäi yöksi. Herätys klo 5.30 taas ei ollut kovin mukavaa... Mutta, tänään on tehty salaattikastiketta (tytön toive!) ja leivottu sekä koristeltu muffinsseja. Ja auttoi tyttö ruuan ja salaatin teossakin, ihanan reipas nelivuotias ♥Eipä musta taida tulla Kinuskikissalle haastajaa...

4 kommenttia:

 1. Minä kyllä nukuin kuin tukki,en kyllä huomannut koko myrskyä :)

  VastaaPoista
 2. Sulla onkin välillä niin kadehdittavat unenlahjat :-)

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä myrskysi tuona yöna. En ole ikinä pahoinvoiva laivalla. Nyt olin. Ja hytissä yhden kerran kolahti siihen malliin, että tavarat lensi pikkupöydältä. Mutta ei minuakaan pelota laivassa. - Niin mehän mentiin vastakkaiseen suuntaan kuin sinä :).

  VastaaPoista
 4. Hui! Meillä ei onneksi tavarat lennelleet. Ja ei kyllä ole kiva olla laivalla pahoinvoiva :-( Mulla yleensä on syy ollut toinen ;-)

  VastaaPoista