20.1.2013

Kylmää tammikuutaOnneksi tämä kuukausi on mennyt aika nopsaa. Toivottavasti myös helmikuu menee yhtä nopsaa, sitten ollaankin jo keväässä, jee!

Oli todella hyvä että eilen oli lauantai, ei olisi huvittanut kävellä edes vajaan 10 min työmatkaa -26c pakkasessa... Onneksi nyt on taas vähän lämpimämpää.

Pitäisi nyt päättää että laitanko auton seisomaan. Siinä säästyisi rahaa, enkä sitä paljon tarvitse. Perjantainakin kävelin mielummin ruokakauppaan kuin lämmittelin ja raaputin autoa. Mutta toisaalta, on taas paikkoja minne en sitten taas reiluun kuukauteen pääse, jos laitan auton seisomaan. Mutta joo, enköhän laita.

Pari viikkoa sitten sain postista ilmoituksen että mulla oli siellä paketti. En ollenkaan tiennyt mikä se olisi, en ollut muistaakseni tilannut mitään, enkä sitten pitänyt kiirettä sen hakemisessa. Itse asiassa hain se vasta pari päivää ennen viimeistä hakupäivää.

Yllätys oli suuri kun paketista löytyi joululahja ystävältäni Julielta!

En kyllä tiedä mitä noi pienet jutut tossa keskellä on, saippuoita, koristeita vai mitä...

Flunssakin alkaa onneksi jo ollut mennyttä aikaa. Edelleen yskittää välillä vähän, ja nenää niistän kyllä muutaman kerran päivässä, mutta eiköhän tämä ala olla tässä. Onneksi.

Huulia en rasvaa säännöllisesti, mutta usein talvella, ja varsinkin jos on flunssa, ne kuivuvat. Viime viikolla mulla oli todella kuivat, ja kipeät, huulet, eikä huulirasva auttanut. Joku sitten ehdotti Bepanten voidetta. Muille ehkä itsestäänselvä asia, mutta ei mulle. Mutta, mikä ihmevoide! Se tespi heti. Eli, suosittelen.


4 kommenttia: