23.12.2012

Pitkä joululoma!

Ihanan pitkä, 11 päivän joululoma alkoi eilen. Meillä on töissä sääntö, että jos pyhät on 1-2 päivää ollaan välipäivät auki, jos kolme päivää ollaan kiinni. Myös uudenvuoden aattona ollaan kiinni. Jee.

Jouluherkuttelut alkoi jo toissa viikolla, kun ortopedit tarjosivat meille suolaisia ja makeita herkkuja. Tällä viikolla tarjoilivat anestesialääkärit vuorollaan jouluherkkuja. Pöydät notkuivat myös perjantaina, kun osastomme tarjosi vähän eksoottisemman aamupalan, josta riitti lounaallekin. Niin, ja kyllähän urologitkin meitä muisti. Yhdellä konvehtirasialla... Ja meitä on henkilökuntaa yli 40!

Perjantai-iltana oli taas vuorossa ystävien illallinen. Uusi kierros alkoi mun luona, ja tälläkertaa tuli ystäväni H:kin mukaan.Ruokana oli Raclette, tuo niin herkullinen, talvinen seurusteluruoka. Jälkiruuaksi tein piparkakkujäädykkeen, joka tarjoiltaessa oli jo aika sulanut ;-) Mutta hyvää oli sekin.

Tuliaisiakin sain; glögiä, itsetehdyn kauratyynyn, ja jouluisen kukka-asetelman. Se taisikin olla vasta elämäni toinen, itse kun olen aina kyläluutana joulunpyhät.
              Hyvää Ja Rauhaisaa Joulua Kaikille Lukijoille!


6 kommenttia:

 1. Meillä oli töissä viimeisenä päivänä kanssa päättäjäiset opettajille. Olin komiteassa ja tilattiin ruokaa paikallisesta cateringista. Nam oli hyvää.

  Oikein rauhaisaa ja voimaannuttavaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!

   Yleensä me ei saada talon puolesta mitään tarjoiluja tai lahjaa. Toista se oli Ruotsissa, talo tarjosi jouluna ja juhannuksena, ja antoi joululahjankin!

   Poista
 2. Hyvää Joulua ja vietähän antoisa, varmaankin varsin ansaittu, loma.

  VastaaPoista